Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
VHM
Motorcentrum Eibergen
S-teel
HGS Exhaust Systems

Cole Seely opnieuw geblesseerd

Cole Seely van het HRC Honda team heeft in de voorlaatste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in East Rutherford opnieuw een spier in zijn bovenbeen geblesseerd.

Cole Seely opnieuw geblesseerd

Seely miste door deze zelfde blessure de vorige twee wedstrijden en maakte in East Rutherford zijn comeback.

 

In de finale kwam Seely van buiten de top tien terug naar een zesde plaats totdat hij in een ritme sectie verkeerd uit kwam en zijn voet van de voetsteun schoot. In de zeventiende van de vierentwintig ronden besloot moest hij noodgedwongen de wedstrijd verlaten en keerde teleurgesteld terug naar het paddock.

 

Deze week zal Seely zijn dokter bezoeken om te kijken hoe ernstig de blessure verergerd is. Op dit moment is onduidelijk of hij aanstaande zaterdag zal starten in de finale van het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Las Vegas.

 

‘’Ik ben gefrustreerd over de manier waarop ik reed in East Rutherford. Ik zit nu in dezelfde situatie als voor de blessure en daar baal ik van. Ik had een hele slechte start en ondanks dat het rijden niet lekker ging, wist ik toch naar voren. Ik had mij net opgewerkt naar een zesde plaats maar ik voelde dat ik iets moest doen om harder te gaan. Daarom probeerde ik om in de ritmesectie de laatste drie bulten in elkaar te springen. Ik haalde het niet waardoor mijn voet van de voetsteunen schoot en ik opnieuw mijn been blesseerde. Toen ik voor de eerste keer deze blessure opliep in St. Louis gebeurde het eigenlijk op dezelfde manier. Hopelijk valt het allemaal mee.’’


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Solva Suspension
DWS
Pro MX Racing