Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
S-teel
Motorcentrum Eibergen
VHM

Voorlopig geen wedstrijden voor EMX300 rijder Lewis Gregory

Lewis Gregory en zijn team GL12 Racing zijn samen overeengekomen dat Lewis met onmiddellijke ingang een stap terug zal doen in de motorcross.

Voorlopig geen wedstrijden voor EMX300 rijder Lewis Gregory

Tijdens de Hawkstone Park International in februari kwam hij ongelukkig ten val en liep hierbij een hersenschudding en een nekblessure op, wat er toe leidde dat hij problemen met zijn zenuwen kreeg.

 

Sindsdien heeft Lewis er alles aan gedaan om weer fit te worden zodat hij weer wedstrijden kon gaan rijden. Het team was aanwezig in Valkenswaard om zich voor te bereiden op het EMX300 kampioenschap dat op 21 mei van start gaat in het Duitse Teutschenthal en ondanks dat Lewis aanwezig was in Valkenswaard, reed hij niet.

 

Teameigenaar Bob Buchanan heeft vandaag in een persbericht naar buiten gebracht dat Lewis voorlopig niet deel zal nemen aan wedstrijden. ‘’Ik heb deze beslissing genomen omdat zijn gezondheid en veiligheid voor mij het belangrijkste zijn. Ik heb hem uit veiligheidsoverweging in Valkenswaard naar huis gestuurd. Nadat hij in Hawkstone Park is gevallen, zien we niet de oude Lewis op de motor. Ik ben zijn grootste fan en vriend en ik moet aan de gezondheid van Lewis denken.’’

 

Vorig jaar wist Gregory negende te worden in de eindstand van het EMX300 Kampioenschap. Hij haalde het twee keer tot op het podium maar moest vanwege een blessure ook verschillende wedstrijden missen!


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
DWS
van Dijck MX Products
Solva Suspension