Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
VHM
Motorcentrum Eibergen
S-teel
HGS Exhaust Systems

Kevin Strijbos minimaal zes weken uitgeschakeld

Kevin Strijbos van het Suzuki World MXGP team zal verschillende wedstrijden om het wereldkampioenschap moeten missen door een elleboogblessure die hij op heeft gelopen in de Grand Prix van Trentino.

Kevin Strijbos minimaal zes weken uitgeschakeld

Na een bezoek aan dokter Claes en dokter de Schrijver, is besloten om op maandagochtend een operatie te ondergaan om het scheurtje dat in de spier van zijn elleboog zit te repareren en de ontsteking uit zijn elleboog te halen.

 

Strijbos heeft in Valkenswaard nog geprobeerd om te rijden maar op de helft van de eerste manche moest hij vanwege de pijn opgeven. Hierdoor was hij niet in staat om in de tweede manche van start te gaan.

 

‘’Op zondagavond had ik echt verschrikkelijk veel pijn en daarom wist ik dat ik geopereerd moest worden. Dokter de Schrijver vertelde mij gelijk na de operatie dat alles goed was gegaan. Het scheurtje is gerepareerd en de ontsteking verwijderd. Ik zal nu een week of tien dagen in een mitella moeten lopen. Daarna zullen we kijken hoe het gaat met mijn arm. Als alles goed gaat zal er een brace aangebracht worden zodat ik weer iets meer kan gaan doen. Voor de operatie vertelden de dokters mij dat ik rekening moeten houden dan ik pas over vier weken weer kan beginnen met mountainbiken. Na zo’n zes weken moet ik wanneer alles goed gaat weer op de motor kunnen stappen.

 

Ik ga het week voor week bekijken want ik wil niet te snel terug komen omdat er dan een kans in zit dat de ontsteking terug komt. Ik ga nu rust nemen en de blessure de mogelijkheid bieden om te herstellen. Bij de volgende afspraak in het ziekenhuis hebben we iets meer zicht hoe het herstel eruit zal gaan zien,’’ vertelt een teleurgestelde Kevin Strijbos.

 

‘’We zijn heel teleurgesteld dat Kevin er niet bij zal zijn in de eerstvolgende wedstrijden. Helaas zijn blessures een onderdeel van onze sport. Uiteraard wenst iedereen hem hier het beste en we hopen dat we hem snel weer terug zullen zien in de wedstrijden,’’ vertelt General Manager Stefan Everts.


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
DWS
Pro MX Racing
Solva Suspension