Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
S-teel
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
VHM

Cole Seely mist Salt Lake City, Jeremy Martin pas weer terug tijdens de outdoors

HRC Honda rijder Cole Seely zal de supercross in Salt Lake City vanaf de tribune moeten bekijken. Seely is nog niet voldoende hersteld van een spierblessure in zijn been.

Cole Seely mist Salt Lake City, Jeremy Martin pas weer terug tijdens de outdoors

De Honda rijder is ondertussen wel weer begonnen met trainen en hoopt er tijdens de laatste twee ronden van het supercross seizoen weer bij te zijn.

 

Ook GEICO Honda rijder Jeremy Martin zal niet starten in Salt Lake City.  Martin ondervind nog te veel hinder van een rugblessure en zal hierdoor de rest van het supercross seizoen aan zich voorbij laten gaan. “Mijn team en ik hebben besloten dat dit de beste optie is zodat ik tijdens de outdoors weer 100% fit ben. Ik ben een racer en wil rijden ongeacht wat, maar soms is dit de beste beslissing maar zeker niet de makkelijkste want dit gaat tegen mijn gevoel in. Ik wil heel graag mijn derde outdoor titel binnen halen deze zomer en ik ben klaar om daar voor te gaan vechten. Ik ben erg teleurgesteld over mijn supercross seizoen. Ik heb al teveel wedstrijden gemist en ik had er veel meer van verwacht. Des te meer reden om het buiten recht te zetten,” aldus Martin.


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Solva Suspension
DWS
van Dijck MX Products
Pro MX Racing