Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
VHM
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
S-teel

Dennis Verbruggen aan de start in de EMX250 in Valkenswaard

Het Double 0 Scheven Yamaha team onder leiding van Gertjan Vorstenbosch pakt uit tijdens de Grand Prix van Valkenswaard.

Dennis Verbruggen aan de start in de EMX250 in Valkenswaard

In eerste instantie zou Vorstenbosch in deze wedstrijd aan de start komen met Nick Kouwenberg maar dat verhaal is bekend, die is voor onbepaalde tijd uitgeleend aan het Astes 4-Tesar Yamaha team omdat Roan van de Moosdijk een beenblessure heeft opgelopen en voorlopig buiten de strijd zal zijn.

 

Om de sponsors toch iets te kunnen bieden maakte Vorstenbosch voor Valkenswaard een afspraak met Wietse Brackman om voor hem aan de start te komen in de EMX250 klasse. Dit is niet de enige rijder want begin van de week werd ook Jorne Tytgat aangetrokken en als kers op de taart helpt hij ook samen met VdLaarRacing mee om Dennis Verbruggen onderdak te bieden bij het Lakerveld Yamaha team in Valkenswaard. Ook Verbruggen zal aantreden in de EMX250 klasse, een klasse waar hij in het verleden al eens kampioen in is geworden.

 

Verbruggen behoorde een aantal jaren geleden tot de grote Belgische talenten en wist in 2005 wereldkampioen 125cc te worden. In 2009 wist hij zijn enige podiumplaats in het wereldkampioenschap MX2 te behalen. Dit gebeurde met het LS Honda team op het circuit van Lommel waar hij derde werd!

 

Of we Verbruggen na de wedstrijd in Valkenswaard nog vaker in actie gaan zien in het EMX250 kampioenschap is onbekend maar het is in ieder geval al mooi dat hij er aankomend weekend staat want crossen kan hij als geen ander!


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
DWS
Pro MX Racing
Solva Suspension