Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
VHM
Motorcentrum Eibergen
S-teel
HGS Exhaust Systems

Nieuwe uitdaging voor Lynn Valk

Dit seizoen loopt het Lynn goed voor de wind op haar Husqvarna 85 heeft ze maar liefst 3x maal van de 4 manches in de top 10 bij de DUTCH MASTERS gereden.

Nieuwe uitdaging voor Lynn Valk

Ze staat nu op een voor haar ongelooflijke 7e plaats in de tussenstand. Dit betekent dat ze de resterende 2 DUTCH MASTERS wedstrijden verzekerd is van een kwalificatie plek. Dit was voor ons erg belangrijk voor onze sponsors in de Nederlandse competitie. Omdat Lynn dit jaar 15 wordt en ze Europees gezien geen uitzondering maken voor Dames mag ze de EK 85 wedstrijden niet rijden.

 

We zijn dan ook driftig aan het lobbyen geweest om te kunnen starten in Assen bij de WMX dames met de 125. Echter in Assen is ze nog 2 maand te jong om te kunnen starten bij de WMX. Om het jaar niet verloren te laten gaan en we vorig jaar een super wedstrijd in Assen met de Honda 150 cup hebben kunnen rijden was de keuze vrij snel gemaakt. Samen met Motorcentrum Eibergen (vorig jaar ook onze sponsor) was er vrij snel een plan gemaakt.

 

Deze week is het dan ook rond gekomen en gaat Lynn alle 5 wedstrijden in de EK150 Honda cup rijden. We zijn hiervoor Honda Nederland en MCE Eibergen ook zeer dankbaar. We hebben met de meeste sponsoren contact opgenomen en uitgelegd wat er met de leeftijd aan de hand is voor Dames en ze een jaar er compleet tussen in vallen. Alle sponsors hebben het vertrouwen in ons blijvend toegezegd en juichen deze stap voor Lynn alleen maar toe. Ze kan op deze manier super veel ervaring op doen met het hele WK circus.

 

We danken dan ook onze vaste sponsors nogmaals voor deze kans Husqvarna Nederland, Eurol, Jopa racing products, Just1, CTI kneebraces, promax suspension, vwpcarlease, totalcarlease, Dalcai, camperdream, Autovalk, Wim Geven, Hofstede motoren, stichting kinderthuiszorg en mennos motorsportshop. Natuurlijk niet vergeten onze vaste steun en toeverlaat Marnix en Jordy.

 

Bedankt namens de Familie Valk #172


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
DWS
Solva Suspension