Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
VHM
S-teel
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen

Fabrieks Honda voor Lars van Berkel in Valkenswaard en Letland

Lars van Berkel heeft in de Grand Prix wedstrijden in Valkenswaard en Letland de beschikking over een fabrieks Honda CRF250.

Fabrieks Honda voor Lars van Berkel in Valkenswaard en Letland

Van Berkel neemt binnen het HRC Honda team de plaats over van de geblesseerde Japanner Chihiro Notsuka.

 

Van Berkel komt dit jaar uit voor het Belgische Vamo Honda team maar dankzij de goede samenwerking tussen Vamo en Honda was het geen enkel probleem om van Berkel uit te lenen voor deze twee wedstrijden. Voor van Berkel is dit zijn laatste seizoen in het wereldkampioenschap MX2 en daarom wil Honda hem graag de kans bieden om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

 

Commentaar Lars van Berkel: ‘’Het is een droom die uitkomt om voor het HRC Honda team te kunnen rijden in de volgende twee wedstrijden om het wereldkampioenschap. Ik ga er het beste van maken en hopelijk kan ik laten zien dat ik het waard ben om deze kans te krijgen. Ik rijd dit jaar voor het Vamo Honda team en ik ben blij dat ze mij de mogelijkheid bieden om deze kans met beide handen aan te grijpen. Ik rijd al vele jaren op Honda en ik voel me goed op dit merk. Ik ken het circuit van Valkenswaard best goed omdat het mijn thuis Grand Prix is. Het belangrijkste is dat ik rijd zoals ik weet dat ik het kan.’’


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Pro MX Racing
DWS
Solva Suspension