Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
S-teel
Motorcentrum Eibergen
VHM

Film: Giraud en Hermans winnen kwalificatieheats GP zijspancross Oldebroek

De Fransman Valentin Giraud en de Nederlander Koen Hermans hebben de kwalificatieheats van het WK zijspancross in Oldebroek gewonnen.

Film: Giraud en Hermans winnen kwalificatieheats GP zijspancross Oldebroek

De eerste heat was een slagveld want bij de start kwamen de favorieten Bax/Musset en Willemsen/Bax samen ten val. Bax kon verder maar Willemsen moest door kapotte stuurdemper gelijk opgeven.

Veldman/van der Putten namen de leiding maar kwamen in de eerste ronde ten val en met een pijnlijk been moest van der Putten gelijk opgeven.

Van Werven/van der Putten reden rond de vijfde plaats toen de brandstofpomp kapot ging en ze moest opgeven.

De winst ging op overtuigende wijze naar Giraud/Mucenieks voor Brown/Millard en Burgler Betschart. Bax/Musset kwamen nog terug naar een vijfde plaats. Naast wisten ook Keuben/Rietman en gebroeders Visscher zich met een negende en tiende plaats te kwalificeren.

Hermans/van Gaalen domineerden de tweede heat en wonnen voor Cermak/Cermak en snelstarters Santermans/Daiders. Keuben/Snell kwalificeerden zich als negende en helaas kwamen Stalman/Meulenbroek net een positie tekort hiervoor en werden zestiende.

Tegenslag was er voor Daiders/Stupelis want zij kregen op een vierde plaats af te rekenen met mechanische problemen. Goeyvaerts en van Gennip waren aan een sterke opmars bezig totdat ze moesten opgeven vanwege een arm/polsblessure van van Gennip.


Bekijk hieronder de beelden van de heats met daaronder de uitslagen.

 

Eerste kwalificatieheat: 

 

 

Tweede kwalificatieheat: 

 

 

Uitslag kwalificatieheat groep A:

 

Uitslag kwalificatieheat groep B:


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
DWS
van Dijck MX Products
Solva Suspension