Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
VHM
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
S-teel

Rick Elzinga vijfde in het Frans Kampioenschap in Castelnau de Levis

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team is in de derde wedstrijd om het Frans Kampioenschap 125cc in Castelnau de Levis in de top vijf geeindigd.

Rick Elzinga vijfde in het Frans Kampioenschap in Castelnau de Levis

De rijder uit Zenderen wist zowel in de eerste als in de tweede manche als vijfde over de finish te komen. De winst ging naar Calvin Fonvieille 2-1 voor Thibault Benistant 1-2 en Maxime Charlier 3-3.

 

Na drie wedstrijden bezet Rick de vierde plaats en staat slechts drie punten achter op de derde man, Maxime Charlier.

 

In de MX1 klasse was het Xavier Boog die met een 3-1 in de manches de winst greep voor Greg Aranda 2-3 en Nicolas Aubin 4-2.

 

In de MX2 klasse kregen we een verrassing te zien want oud Grand Prix-rijder Anthony Boissiere deed weer een keer mee en wist met een dubbele manchezege de dagoverwinning te pakken. Henri Giraud werd tweede 4-2 en Florent Richier finishte als derde (3-3). De Belg Brent van Doninck kende een goede eerste manche waarin hij op een tweede plaats wist te finishen. Echter met een vierde plaats in de tweede manche, miste hij net het podium en moest nu genoegen nemen met een vierde plaats.

 

Na drie wedstrijden staat Richier aan de leiding in de MX2 klasse met een verschil van zeven punten op Giraud en Arnaud Aubin volgt op 13 punten.

 

 

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
van Dijck MX Products
Solva Suspension
Pro MX Racing