Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
S-teel
HGS Exhaust Systems
VHM
Motorcentrum Eibergen

Mark Chamberlain nieuwe teammanager van het Britse team

Naar aanleiding van het recente ontslag van Neil Prince als MXoN Team manager, zou het ACU Motocross Comité Neil graag bedanken voor het harde werken en alles wat hij in de afgelopen vijf jaar heeft gepresteerd.

  Mark Chamberlain nieuwe teammanager van het Britse team

De baan van teammanager is nooit gemakkelijk, maar Neil heeft hem altijd professioneel ingevuld en goed samengewerkt met de ACU, de rijders en ondanks de beperkte budgetten wist hij altijd het sterkst mogelijke team aftevaardigen.  Helaas heeft het team veel pech gekend en hebben daardoor nooit het verdiende podium gehaald. 


Met de blik op de toekomst is het ACU Motocross Committee verheugd om mee te kunnen delen dat Mark Charmberlain is aangesteld als nieuwe Team Manager voor de MXoN 2017 die in Matterley Basin wordt gehouden. Het Comité heeft onlangs meerdere gesprekken gevoerd met Mark alvorens hij werd benoemd. In de gesprekken liet hij een goede indruk achter met een sterke visie voor Team GB voor dit jaar en voor de toekomst. 


Mark zal nu beginnen met het volgen van de rijders en hoe zij dit jaar presteren. Daarna zal hij een team samenstellen en de geselecteerde rijders extra begeleiden om tijdens de Nations extra goed voor de dag te komen. 

 

De nieuw benoemde Team Manager Mark Chamberlain: “Ik ben bijzonder trots op mijn functie als Team manager van Groot Brittannië voor 2017 en de periode erna. Het is een  enorme eer en vooral met een thuiswedstrijd in Matterley in het verschiet. We hebben een sterke groep rijders waar ik uit kan kiezen en ik hoop dat ze dit jaar allemaal een sterk seizoen zullen kennen, al wordt de keuze dan moeilijker. Mijn werk begint nu en ik zal keihard werken om ervoor te zorgen dat we op 1 oktober optimaal kunnen presteren.”

 

ACU Motocross Voorzitter Steve McCauley:  “In de eerste plaats wil ik mijn persoonlijke dank uitspreken naar Neil. Hij heeft echt geweldig werk geleverd voor Team GB. Niet alleen heeft hij zijn rol goed ingevuld maar hij heeft ook consequent gepresteerd en was echt een genot om mee te werken. We wensen Neil heel veel succes voor de toekomst en ik weet zeker dat hij nog nauw betrokken zal blijven met de motocross in het Verenigd Konikrijk.”

 

“Het evenement van dit jaar op eigen bodem heeft de potentie om een van de, zo niet het grootste, evenement in het Verenigd Konikrijk te worden en mogelijk zelfs de beste MXoN ooit wereldwijd. We hebben Mark uitvoerig gesproken en we zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man is om de positie van Neil in te vullen. Mark heeft indruk op ons gemaakt met zijn aanpak en de frisse ideeën die hij heeft om Team GB naar een hoger niveau te brengen. We zullen Mark zoveel mogelijk ondersteunen met zijn nieuwe en uitdagende functie.”

 

“We hebben een aantal zeer goede rijders die actief zijn over de hele wereld. Die moeten we allemaal in de gaten gaan houden en ze moeten zich allemaal bewijzen om een plaats binnen het team af te dwingen. Het is al eerder gezegd, dus excuses voor de herhaling, maar dit wordt zonder twijfel onze grootste kans op een podiumplaats. En wie weet kunnen we met een beetje geluk zelfs op de hoogste trede van het podium terecht komen. Vraag maar eens aan Malin, Herring en Nicoll hoe dat voelt. Persoonlijk kan ik niet wachten tot het 1 oktober is en laten we allemaal heen gaan om ons team en manager te ondersteunen.

 

Voor meer informatie en het bestellen van tickets bezoek dan www.mxon17.com

 

Wanneer je dat nu doet is er zelfs nog een mooie korting op de kaarten


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Pro MX Racing
DWS
Solva Suspension