Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
S-teel
VHM
Motorcentrum Eibergen

Christian Craig vervangt Ken Roczen bij Honda tijdens de outdoors

Zojuist is bekend gemaakt dat Christian Craig de plaats van Ken Roczen in zal vullen tijdens de AMA Outdoor Nationals. Het contract tussen HRC Honda en Craig is voor alle wedstrijden.

Christian Craig vervangt Ken Roczen bij Honda tijdens de outdoors

Voor Craig is de 450 klasse niet nieuw want in het verleden reed hij al meerdere wedstrijden in de zwaarste klasse. De beste uitslag van de rijder uit Californië is een zevende plaats en dat hoopt hij dit jaar met de steun van het fabrieksteam te verbeteren.

 

“Echt waar, toen ik gebeld werd door HRC met de vraag of ik in wilde vallen kon ik niet stoppen met glimlachen,” aldus Craig. “Deze kans krijgen is echt een eer. Natuurlijk is het voor iedereen, inclusief mezelf, een enorme tegenvaller dat Ken geblesseerd raakte. Ik zal er alles aan doen om het team en Kenny tevreden te stellen en dat ze blij kunnen zijn met mij als rijder in de tijd dat hij hersteld. Ik ga het seizoen met een open blik in en zal proberen me zo goed mogelijk voor te bereiden. De 450 klasse is sterker dan ooit, maar hopelijk kan ik na de eerste paar wedstrijden wennen aan de motor en de snelheid en kijken wat er mogelijk is. Heel veel dank aan het complete Honda team en GEICO Honda omdat ze dit mogelijk maken. Ik ben enorm dankbaar. ”

 

“We zijn heel blij dat Christian bij ons komt rijden tijdens het AMA Pro Motocross kampioenschap,” vertelt Team Honda HRC manager Dan Betley. “Hij heeft in het verleden al laten zien de snelheid te hebben voor de 450 klasse en ik denk dat hij  het potentieel heeft voor goede resultaten. GEICO Honda is familie van ons en we hebben een geweldige relatie. Daarom zijn we ze heel dankbaar dat wij Christian een seizoen mogen lenen. ”


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Solva Suspension
van Dijck MX Products
Pro MX Racing