Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
VHM
S-teel
Motorcentrum Eibergen

Martens, Geerts en van Werven winnen het BK in Lommel

Yentel Martens (MX1), Jago Geerts (MX2) en van Werven/van der Putten (zijspannen) hebben vandaag het Belgisch Kampioenschap Motorcross in Lommel weten te winnen.

Martens, Geerts en van Werven winnen het BK in Lommel

In de MX1 klasse won Martens beide manches terwijl Jeffrey Dewulf en Cedric Grobben de tweede plaatsen deelden. Omdat Dewulf in de tweede manche tweede werd, pakte hij de tweede plaats in het dagklassement voor Grobben.

 

Ook Jago Geerts wist beide manches te winnen in de MX2 klasse. Jere Haavisto werd met tweemaal een tweede plaats tweede en Dovydas Karkas legde met een 6-3 in de manches beslag op een derde plaats.

 

Bij de zijspannen ging de eindzege naar van Werven/van der Putten met een 3-1 in de manches. Santermans/Daiders werden in beide manches tweede en pakten hiermee de tweede plaats in het dagklassement voor Bax/Musset. Bax won de eerste manche maar kwam in de tweede manche door een valpartij niet verder dan een zesde plaats!

 

Voor een compleet overzicht van uitslagen kunt u op de volgende link klikken: https://speedhive.mylaps.com/en/Events/1372855#_ga=1.236128072.818742168.1458908671


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Solva Suspension
DWS
Pro MX Racing