Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Robbe Motoren
Pro Carbon

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen
S-teel
VHM

Gebroken rug en uit de kom geschoten heup voor Chihiro Notsuka

Chihiro Notsuka van het HRC Honda MX2 team is in de tweede manche van de Argentijnse Grand Prix ongelukkig ten val gekomen en heeft hierbij zijn rug gebroken en daarnaast is zijn heup uit de kom geschoten.

Gebroken rug en uit de kom geschoten heup voor Chihiro Notsuka

Na de valpartij is de Japanner overgebracht naar het ziekenhuis in Buenos Aires waar hij is geopereerd en waarbij men een plaat tussen zijn zesde en zevende wervel hebben gezet.

 

Ook aan zijn heup is Notsuka geopereerd waarbij er tevens botsplinters verwijderd. Op dit moment is hij terug in Japan waar hij ook al een goede specialist heeft bezocht. Tijdens dit bezoek werd duidelijk dat de artsen in Buenos Aires goed werk hebben verricht en dat de blessure nu door middel van rust zal moeten genezen.

 

De prognose voor Notsuka is dat hij zo’n zes maanden buiten de strijd zal zijn maar gelukkig zal hij wel volledig herstellen. Met zijn heup zal hij het een aantal weken rustig aan moeten doen alvorens hij met lichte trainingen kan beginnen. De komende weken zal hij nog met een nekbrace rondlopen en dan zal hem een lange weg van therapie staan te wachten!


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Solva Suspension
DWS
Pro MX Racing
van Dijck MX Products