Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen
VHM
S-teel

Een nieuwe vervangende rijder binnen het JGR Suzuki team

Het AutoTrader.com/JGR Suzuki team heeft dit jaar al drie vervangende rijders moeten aantrekken voor het AMA Supercross Kampioenschap en nu komt daar een vierde bij.

Een nieuwe vervangende rijder binnen het JGR Suzuki team

Phil Nicoletti is nog herstellende van een aantal blessures waardoor het team Cade Autenrieth heeft gecontracteerd om de laatste drie AMA Supercrossen van het West Coast Lites Kampioenschap te rijden. 
 
Autenrieth traint met EX Arenacross Kampioen Buddy Antunez, die ook werkt met Weston Peick. Autenrieth heeft nog geen ervaring met het rijden van supercross en zal volgend weekend voor de eerste keer van start gaan in Seattle. Autenrieth heeft zijn pro licentie behaald in het Ricky Carmichael Road to Supercross programma. Vorig jaar wist hij in Loretta Lynns vijfde te worden in de schoolboy B/C klasse en werd zeventiende in de 250B.
 
Gisteren was Autenrieth jarig en werd zeventien. ‘’Dit is het ultieme verjaardagscadeau. Ik kan nog steeds niet geloven dat deze mogelijkheid echt is uitgekomen! Ik ga proberen om het voordeel te pakken dat ik op een fabrieksmachine kan rijden,’’ vertelt een enthousiaste Autenrieth.

Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Solva Suspension
DWS
van Dijck MX Products
Pro MX Racing