Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
S-teel
VHM

Beenblessure houdt Jordi Tixier aan de kant in de komende WK wedstrijden

Clement Desalle zal aankomend weekend de enige rijder zijn van het Monster Energy Kawasaki Racing team die aan de start zal staan in de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Mexico.

Beenblessure houdt Jordi Tixier aan de kant in de komende WK wedstrijden

Jordi Tixier wordt namelijk morgen geopereerd aan een beschadigde spier in zijn been en zal een aantal weken buiten de strijd zijn.

 

Tixier was in Argentinie duidelijk in een goede vorm want in de trainingen zette hij tot twee keer toe een tweede tijd op de klokken. Echter in de kwalificatieheat ging het mis voor de EX wereldkampioen MX2. Na een verre sprong kwam hij verkeerd uit in een spoor en kwam hard ten val. De eerste manche op zondag kon hij nog net volbrengen maar na de manche werd besloten om in de tweede manche niet meer aan de start te komen. Bij thuiskomst in Frankrijk had Jordi nog steeds veel pijn in zijn been waardoor hij een bezoek bracht aan een specialist in Parijs. Die constateerde een beschadigde spier in zijn been waaraan Tixier morgen geopereerd zal worden.

 

Commentaar Jordi Tixier: ‘’Je kunt je niet voorstellen hoe teleurgesteld ik ben. Ik en het team hebben deze winter zo hard gewerkt en om dan nu verschillende wedstrijden te moeten missen, is moeilijk om te accepteren. Om problemen in de toekomst te voorkomen was het beter om nu te opereren.’’


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
Solva Suspension