Ecooter
Bihr
MX Limburg
DWS Decals
Ecooter
Jamopa

Bedrijfsinformatie voor Femon Parts

Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd in verkoop van hoofdzakelijk motoronderdelen en motorkleding voor een breed scala aan motorfietsen.

 

Wij profileren ons door alleen kwalitatief goede motoronderdelen te leveren aan onze klanten. Door het grote aanbod in de wereld op het gebied van motoronderdelen zijn wij continu onze motoronderdelen aan het screenen op prijs-kwaliteit. Regelmatig zijn wij ook vernieuwend met motoronderdelen voor de Nederlandse markt. Met die nieuwe producten vindt u ons dan meestal ook wel terug in de motormagazines.

 

Het bedrijf is begonnen als een uit de hand gelopen hobby en een hobby is het voor ons nog steeds. Wij weten dat onze klanten bij ons ook kopen vanuit een hobbymatig perspectief en daarom zijn wij van mening dat niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit goed moet zijn zodat u als klant er ook van kunt genieten.

 

Webshop

In onze webwinkel vindt u een enorm aanbod aan motoronderdelen. Om te voorkomen dat u versand raakt in een winkel door alsmaar door te klikken zoals u bij veel webshops ervaart, vragen wij veelal om ons een e-mail te zenden voor de beschikbaaheid voor uw motor. Meestal krijgt u dan van ons ook een breder advies terug. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar remblokken voor uw motor. Dan hebben wij die in verschillende merken die vervolgens weer onderverdeeld zijn in verchillende remmencompounds. Het juiste type remmen is helemaal afhankelijk van het gebruik. Dit is slechts een voorbeeld. Denk bijvoorbeeld ook aan de vele soorten banden, uitlaten, enzovoort.

 

Na uw accoord te hebben gegeven voor een bestelling, of direct een bestelling via onze webwinkel te hebben geplaatst, ontvangt u van ons per e-mail een factuur. U wordt vervolgens verzocht deze te voldoen. Na ontvangst van de betaling leveren we normaliter binnen 10 werkdagen, bij u aan huis. Het gebeurd wel eens dat een artikel in backorder staat of dat er bijvoorbeeld maatwerk-onderdelen worden besteld. Vanzelfsprekend houden wij u dan op de hoogte van de stand van zaken. Mocht de levering, om welke reden dan ook te lang duren, dan proberen we met u een andere oplossing te vinden in een vergelijkbaar product, zodat u in ieder geval kunt (blijven) rijden. Door dat veel van onze klanten zich in de motorsport begeven weten wij wat het is om voor punten te rijden en daarmee de motor op tijd gereed moet zijn.

 

Voor de levering van de paketten werken we met TNT-post. Die geven ons bij iedere zending een trace-code, waarmee uw bestelling altijd te traceren is. De tarieven voor verzending vindt u rechtsboven op onze site, onder Tarieven.

 

Wanneer een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet of bijvoorbeeld een kledingstuk niet past, neem dan contact met ons op via een e-mail aan info@femon.nl. Let er op bij het uitpakken, dat u de verpakking voorzichtig opent. Artikelen zonder verpakking of met beschadiging kunnen we namelijk niet terug nemen. Mocht het voorkomen dat wij een artikel niet juist hebben geleverd, dan kan deze altijd retour.

 

Met deze manier van werken onderscheiden wij ons ook van webshops. Wij hebben een heel groot aanbod in motoronderdelen en weten wat er in de markt leverbaar is. Daarmee hopen wij u van dienst te kunnen zijn. Wij willen graag een band hebben en houden met onze klanten. Ook voor een gratis advies kan men altijd bij ons terecht. Dat is ook de reden dat nagenoeg iedere klant altijd weer bij ons terug komt.

 

Contactgegevens

Engelandlaan 42
2391 PN Hazerswoude-Dorp
Nederland

 

Openingstijden
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 14:00
Vrijdag: 09:00 - 14-00
Zaterdag: 11:00 - 16:00

E-mail: info@femon.nl
Tel: (+31) (0) 6 33306757
Fax: (+31) (0) 84 72 45 564

 

KvK Den Haag Nummer: 28107226
BTW Nummer: NL183204682B01
Rek nummer Rabo: 1780.36.358

 

Buitenland:
Swift-adres: RABONL2U
Iban Code: NL 28 RABO 0178036358

 

Online

Webadres: www.femon.nl

Facebook: https://www.facebook.com/Femonparts?ref=ts&fref=ts

Twitter: https://twitter.com/Femon_Parts

 

Laatste 15 artikels voor Femon Parts

25/01 Contactslot voor de KTM EXC en Beta Enduro modellen bij Femon Parts. 21/12 Nieuwe collectie AIROH helmen06/12 Nog geen idee voor een leuk kerstkado??08/11 Leuke kado ideeën voor de feestdagen bij Femon Parts03/11 Helmdroger van Capit bij Femon Parts.07/10 Het complete programma van het Amerikaanse NEKEN bij Femon Parts. 24/09 Ultralichte en compacte accu’s van ALIANT bij Femon Parts05/05 U kunt bij Femon Parts terecht voor speciaal gereedschap voor de motorfiets14/03 Helmen van AFX vanaf 85 tot 99 Euro bij Femon Parts19/12 Femon Parts wenst u fijne feestdagen14/12 Nu leverbaar bij Femon Parts: De 2019 collectie van JOPA05/12 Nu leverbaar bij Femon Parts: Brede en roterende voetsteunen van PivotPegs28/10 De nieuwe Airoh helmen voor de cross en enduro, leverbaar bij Femon Parts.09/10 Compleet aanbod Blackbird stickersets bij Femon Parts, vanaf € 55,-27/05 Blijvend in prijs verlaagd bij Femon Parts: Rex wielen Archief..

Afbeeldingen voor Femon Parts

Motorhuis de doelen
DWS Decals