MX Limburg
Ecooter
DWS Decals
Ecooter
Jamopa
Bihr

Advertenties

DWS
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
VdLaarRacing
BGR MX Racing
Fobbe Campers

Gratis verzending op alle borstelsets!

Het cross seizoen begint koud, nat en modderig. Shop nu je Vikan borstelset met gratis verzending en kies je favoriete kleur!

Gratis verzending op alle borstelsets!

In verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar, de stevige borstels van Vikan. De haren in de borstelkop zijn sterk genoeg om het zware modder van je bike te vegen, zonder het plastic en stickers te bekrassen. Ook de steel van deze borstel is sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen en zal niet breken of buigen. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger en levert minder irritatie op!

Naast de stevige Vikan borstels in verschillende maten en kleuren is er nu ook een zachte wasborstel beschikbaar om je bike tijdens het wassen schoon te krijgen, zonder krassen op plastic/stickers te veroorzaken.

 

De zachte wasborstel

 

Tijdens het wassen wil je ook wel eens een borstel gebruiken om de vuile kappen, tank of helm goed schoon te krijgen. Hiervoor heeft CleanMyBike.nl een zachte wasborstel toegevoegd! Door de zachte haren beschadig je het oppervlak niet en neem je eenvoudig overig vuil van je bike af, zonder vuile handen te krijgen. 

 

De harde & stevige Vikan borstels

 

De borstels van Vikan zijn verkrijgbaar in de maten klein, korte en lange steel. Hiermee kom je op iedere plek en met verschillende afmetingen van de borstelkop kom je bijna overal tussen.

De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Rood
  • Oranje
  • Geel
  • Groen
  • Blauw

Door de verschillende kleuren matchen deze borstels ook nog eens bij je pak of motor, zo maak je het schoonmaken net iets leuker!

 

Borstelpakketten

 

Alle borstels van Vikan zijn samengesteld als pakket op de pagina ‘packagedeals’. De borstels zijn via onderstaande link te bestellen, maak gebruik van de kortingscode ‘pakket’ om gebruik te maken van gratis verzending op het borstelpakket:

www.cleanmybike.nl/pakketten

 

Verschillende maten zijn goed toe te passen voor verschillende toepassingen zoals de zijspancross, quadcross of motorcross. Losse cross borstels in verschillende maten en kleuren zijn hier te verkrijgen:

http://www.cleanmybike.nl/product-categorie/borstels-voor-je-bike/

 

Hiervoor geldt gratis verzending vanaf €50, net als bij alle overige schoonmaak producten. Check de website voor ons complete aanbod en zorg dat je goed door de modderige dagen komt!

 

 

CleanMyBike.nl – Écht alles voor een schone bike!


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Auto Valk
Harmsen MX Service
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Motorcross Aad
De Roo Campers