MX Limburg
Jamopa
DWS Decals
Bihr
Ecooter
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers

Nieuwe Oakley Airbrake Crossbrillen bij V1mx

V1mx heeft het assortiment Oakley Crossbrillen aangevuld. De populair Airbrake is nu scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar voor snelle levering!

Nieuwe Oakley Airbrake Crossbrillen bij V1mx

De Oakley Airbrake is een geavanceerde crossbril die gebruikt wordt door de beste motocrossers ter wereld. Het is heeft veel functies zoals de Plutonite lens die niet alleen UV-stralen wegfiltert, maar ook voorkomt dat je zicht vervormt door het optisch correcte, voorgebogen lens ontwerp. En wanneer je lenzen wil verwisselen, kunt u dit in enkele seconden doen met behulp van Oakley's handige Switchlock lensvergrendeling. Tijdens het rijden ervaar je de andere functies van de Airbrake, zoals de schernierpunten die een gelijkmatige druk op uw gezicht uitoefenen en het frame ontwerp dat een groot gezichtsveld mogelijk maakt.

 

 

PRIZM lenzen

Deze exclusieve technologie voor lenzen van Oakley verscherpt contrasten, details en kleuren. De prizm lenzen zijn beschikbaar bij Oakley Airbrake en Frontline crossbrillen. Prizm lenzen zijn ook los te bestellen: https://www.v1mx.nl/nl/crosskleding/crossbrillen/oakley-crossbril/oakley-accessoires/lenzen-3


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
Auto Valk
Moto Master
De Roo Campers