Jamopa
DWS Decals
Bihr
Ecooter
Ecooter
MX Limburg

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Paez Racing
VdLaarRacing
Fobbe Campers
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension

Unieke actie met RHODIUS XT38 doorslijpschijven bij SlijpschijfKopen.nl

Voor alle vakmannen in de metaalindustrie heeft SlijpschijfKopen.nl nu een kortingsactie voor de meest verkochte doorslijpschijf, de RHODIUS XT38 125x1.0 mm slijpschijf voor staal en RVS. De XT38 is het op een na hoogste segment in de ranche van de 125 mm doorslijpers van RHODIUS en gaat tot 30% langer mee.

Unieke actie met RHODIUS XT38 doorslijpschijven bij SlijpschijfKopen.nl

Normaal is de brutoprijs van deze 125 mm slijpschijf 1.78,- Euro ex BTW, maar nu profiteer je van een flinke korting. Bekijk hier onze actie prijs en je korting bij bestelling van 100, 200, 500 of 1000 stuks.

Ben je grootverbruiker van slijpschijven? Dan kun je deze actie niet voorbij laten gaan!

Naast de huidige scherpe prijs van de XT38 is deze nu ook nog eens extra lang houdbaar. Met het HydroProtect performance label is deze slijpschijf namelijk beter bestand tegen vochtinvloeden. Hierdoor kunnen ze nu langer bewaard worden zonder dat de slijpschijven daarbij prestatievermogen te verliezen.

 

Naast de 125 mm uitvoering is deze slijpschijf ook verkrijgbaar in 230 mm voor de haakse slijptol. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht bij toekomstige acties.

 

Let op! Dit is slechts een tijdelijke dealer actie!

www.slijpschijfkopen.nl


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
De Roo Campers
Moto Master
Paashuis Motoren
Auto Valk
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Motorcross Aad