MX Limburg
DWS Decals
Ecooter
Jamopa
Bihr
Ecooter

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Paez Racing
Mino MX Parts
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
Smits Bike Suspension

Waarom MotorClean bij de Nederlandse motorcrosser geliefd is?

Het is enorm voordelig in gebruik doordat het pure concentraat gemengd dient te worden met water! Hierdoor bereik je een erg lage literprijs:

Waarom MotorClean bij de Nederlandse motorcrosser geliefd is?

In verschillende varianten verkrijgbaar; het pure concentraat van MotorClean. Een fles van 1L of kannen van 2,5L, 5L, 10L of 20L geven jou de mogelijkheid om zelf het product met water te mengen. Voorgeschreven verhouding van 1:8 werkt bij crossmotoren goed, afhankelijk van de vervuiling. Hoe erger de motor vervuild is, hoe meer concentraat er nodig is. Ga dan uit van 1:6!

Door het mengen met water komt de literprijs bij een 5 liter kan op €1,20 per liter en voor een 20 liter pakket MotorClean betaal je (na een rekensommetje) €0,70 cent!

 

 

Via de gebruiksaanwijzing op onze website lees je hoe je het beste resultaat verkrijgt. Jan Spliethof laat in onderstaande video zien hoe hij het product toepast na een modderige rit in Borculo vorig jaar:

 

 

Overige voordelen MotorClean

 

Naast het feit dat MotorClean van CleanMyBike.nl zo voordelig is, heeft het natuurlijk ook nog andere voordelen. Zo is het product voor meerdere toepassingen geschikt zoals mountainbikes, caravans en campers en voor je auto!

 

Daarnaast is MotorClean niet schadelijk voor het materiaal en milieu. Biologisch afbreekbaar en heeft een hoge pH-waarde. Dat wil zeggen dat er geen zure stoffen in het product zitten die het plastic, stickers of rubber aantasten of

 

Voor een overzicht van alle MotorClean producten kun je deze pagina bezoeken.

 

Samengestelde MotorClean pakketten vind je op deze pagina.

 

Je bike weer klaarzetten voor de volgende rit? Dat doe je met de onderhoudsproducten van Rymax.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
Auto Valk
De Roo Campers
Moto Master
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service