Ecooter
DWS Decals
MX Limburg
Jamopa
Ecooter
Bihr

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Fobbe Campers
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
BGR MX Racing
Paez Racing
Smits Bike Suspension

Gratis: OC1 Cleaner testfles bij CleanMyBike.nl

Vaak zitten twijfelen om OC1 Cleaner aan te schaffen? Pak dan nu deze kans om het eens vrijuit te proberen. De reviews liegen er niet om, dus wij van CleanMyBike.nl geloven er in!

Gratis: OC1 Cleaner testfles bij CleanMyBike.nl

Een gratis testfles maakt het mogelijk om OC1 Cleaner eerst te proberen voordat je een volledige set aanschaft. Na de aanschaf ontvang je een mail om een review te geven over het product, vul je dat in? Dan ontvang je 10% korting welke je toe kunt passen op je volgende bestelling!

 

OC1 Cleaner

 

De klantbeoordelingen bij verschillende producten van OC1 liegen er niet om, het is een krachtig middel en veel waar voor je geld. Check de reviews maar eens bij dit product: OC1 5 Liter

 

OC1 Dirt Bike Cleaner is een schoonmaakmiddel dat specifiek is ontworpen voor (cross) motoren en mountainbikes. Het is een zeer effectief middel om off-road motoren en fietsen (MTB) te wassen. OC1 Dirt Bike Cleaner is bedacht en getest in de zwaarste omstandigheden door Europese motorcrossers, zoals Max Nagl- een deelnemer aan het MXGP, wereldkampioenschap motorcross. Het product is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in het chemische laboratorium in Duitsland. Deze OC1 Dirt Bike Cleaner is erg effectief en is volledig veilig voor ieder element en oppervlak.

 

Hier is de testfles te bestellen! 

 

 

Verschillende varianten

 

OC1 Cleaner is te verkrijgen in verschillende varianten, 1 Liter en 5 Liter, maar ook bijbehorende gereedschappen zijn erg handig zoals de 1,5L sprayer en de microvezel doeken.

 

Daarnaast zijn er voordelige pakketen samengesteld op deze pagina: Packagedeals.
Het complete overzicht van OC1 Cleaner vind je hier: OC1 Categorie.


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Auto Valk
Motorcross Aad
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
De Roo Campers