Jamopa
Ecooter
MX Limburg
Ecooter
Bihr
DWS Decals

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Paez Racing
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension

CleanMyBike verkoopt geen olie, maar levert wel onderhoudsproducten

Na het schoonmaken je bike weer klaar zetten voor de volgende rit? Dat doe je met de producten van CleanMyBike en Rymax Lubricants. Onlangs zijn er verschillende onderhoudsproducten toegevoegd en je kunt nu gebruik maken van een voordelige deal!

CleanMyBike verkoopt geen olie, maar levert wel onderhoudsproducten

Als er één regio pro-actief is in de motocross dan is het de Achterhoek wel. Vandaar dat er vanuut Zevenaar ook hoogwaardige producten ontwikkeld worden!

 

Het bedrijf Rymax Lubricants is een wereldwijd opererend bedrijf die allerlei hoogwaardig oliën, smeermiddelen en vetten levert die uitbundig getest zijn door motor- en autosporters onder de zwaarste omstandigheden.

 

De ervaring & producten

 

Mede door deze ervaring op gebied van auto- en motorsport zijn de producten klaar voor particulier gebruik. Denk bij het testen aan de Dakar Rally, Le Mans 24h en Gatebil! Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van de ervaringen uit het JPXtreme MX Team om ook binnen de motorcross een stevige basis te leggen en producten zoals mengsmering en kettingspray te verbeteren.

 

Rymax heeft in samenwerking met CleanMyBike.nl er voor gekozen om het assortiment van deze webshop uit te breiden. Daarnaast is het de bedoeling dat het netwerk van de Hollandse oliemagnaat wordt uitgebreid en de naamsbekendheid in Nederland groter wordt.

 

CleanMyBike.nl zag een kans om klanten een optimaal assortiment te bieden als het gaat om reinigen, onderhouden en het ready-to-race maken van je bike voor de volgende rit. Ook na het schoonmaken van je oogappeltje verdient je twee,- drie- of vierwieler aandacht!

 

Er worden verschillende producten van Rymax Lubricants toegevoegd aan het CleanMyBike assortiment, waaronder:

  • Rymax Siliconenspray
  • Rymax Chainspray Off-road / On-road
  • Rymax Contact Cleaner
  • Rymax BrakeCleaner
  • Rymax Hand Cleaner

De producten zijn te vinden middels deze link op de website van CleanMyBike.

 

 

Een voordelige schoonmaakdeal met olie en onderhoudsproducten!

 

Groot inkopen is altijd voordeliger, dus waarom zou je dat niet in combinatie met schoonmaak- en smeermiddel doen?
CleanMyBike verkoopt geen olie, maar kan het wel leveren. Door nauw contact met Rymax kunnen wij er voor zorgen dat motorcrossend Nederland wordt voorzien in een voordelige deal op gebied van allerlei benodigdheden tijdens het crossen.

 

Middels onderstaande pagina lees je meer over de samenwerking tussen Rymax en CleanMyBike en kun je een formulier invullen. Met dit formulier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en kun je een offerte ontvangen voor een smerig goede deal! 

 

https://www.cleanmybike.nl/rymax-lubricants/

 

 

Meer informatie over de producten van Rymax Lubricants vind je hier:
https://www.rymax-lubricants.com/nl/


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Auto Valk
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
De Roo Campers
Motorcross Aad