Bihr
Ecooter
DWS Decals
Jamopa
Ecooter
MX Limburg

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Paez Racing
VdLaarRacing
Fobbe Campers
Smits Bike Suspension

Met helder zicht het weekend in! Vision Cleaner te koop

Heb je wel eens last van slecht zicht, wazige crossbrillen of een lens met vervuiling die niet schoon te krijgen is? CleanMyBike heeft de oplossing in het assortiment opgenomen.

Met helder zicht het weekend in! Vision Cleaner te koop

Helder zicht! Vision Cleaner kan voor allerlei doeleinden toegepast worden, denk aan het schoonmaken van je vizier, helm, crossbril, kuipruit van je straatmotor of andere bescherming zoals een nekbrace.

 

Het product is ontworpen om eenvoudig, voordelig en snel helder zicht te creëren door het uitwrijven van de vloeistof. Zo kun je snel je vizier schoonmaken of (cross) bril oppoetsen zonder dat er een blauwe waas achter blijft en het zicht beperkt wordt. Uitwrijven kan met een papieren doek, microvezel doek  zonder krassen achter te laten of met andere lappen.

 

 

Gebruiksaanwijzing Vision Cleaner

Voor het beste resultaat dient het te reinigen oppervlak besproeit te worden met Vision Cleaner. Hierna kan het direct schoon geveegd worden met een schone doek. Pas op voor het beschadigen van het oppervlak door vuil niet in het oppervlak te drukken.

 

Speciaal geschikt voor brillen en vizieren maar ook voor alle afwasbare oppervlakken. Ook bij spiegellenzen, roll-off en magneet lenzen te gebruiken!

 

Shop het product met alle andere schoonmaakspullen hier:
https://www.cleanmybike.nl/product/vision-cleaner/