MX Limburg
Bihr
DWS Decals
Ecooter
Jamopa
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
Mino MX Parts
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
BGR MX Racing

Verzendkosten €6,95 voor België en €9,50 Duitsland, NL gratis vanaf €50!

Het aantal bestellingen neemt toe, daardoor kan de prijs voor de verzendkosten naar beneden. Dat geldt al langer voor Nederland, maar ook voor klanten uit België und Deutschland ist es immer besser geworden!

Verzendkosten €6,95 voor België en €9,50 Duitsland, NL gratis vanaf €50!

CleanMyBike.nl draagt graag bij aan voordelig crossen en een belangrijk onderdeel van de motorsport is het onderhouden en schoonmaken van de crossmotoren. Allerlei producten van CleanMyBike.nl zijn in de webshop te bestellen en aangezien de producten bevallen en de website blijft groeien kunnen ook de prijzen voor verzending omlaag! 

 

Wat denk je van gratis verzending op alle pakketten in Nederland? 

Via de pagina www.CleanMyBike.nl/pakketten vind je alle vooraf samengestelde schoonmaakpakketten die je zonder verzendkosten thuis of op je werk ontvangt met de code pakket

 

De 'Packagedeals' zijn onderverdeeld in MotorClean, OC1 Cleaner, startpakketten, Cyclon (fiets) en ketting/onderhoudsproducten.

 

Losse producten onder €50 kosten €4,95.

Voor dit kleine bedrag kun je zelf niet heen-en-weer rijden. Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis, tenminste, wanneer DHL zich aan de afspraken houdt. 

 

Producten naar België en Duitsland?

Voor België brengen we een bedrag van €6,95 in rekening en Duitsland kost je maar €9,50. Ook een schijntje voor deze afstand! 

 

Bekijk alle schoonmaakproducten, gereedschappen en smeermiddelen online op www.CleanMyBike.nl en doe er je voordeel mee!


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Auto Valk
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Motorcross Aad