MX Limburg
Bihr
Jamopa
Ecooter
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Fobbe Campers
Mino MX Parts
BGR MX Racing
Paez Racing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie

De lockdown is officieel opgeheven, Spanje is weer open voor buitenlandse toeristen!

Sinds gisteren heeft Spanje alle vier de fasen doorlopen van het opheffen van de lockdown. Na een toch wel heftige periode is hiermee Spanje weer geopend voor buitenlandse toeristen.

De lockdown is officieel opgeheven, Spanje is weer open voor buitenlandse toeristen!

Lynn Jonkers-Boeschoten van Hard Enduro Spain is heel positief: "Wij zijn enorm blij en dankbaar dat tot eind augustus onze appartementen zijn volgeboekt. De buitenlandse toeristen hebben weer zin om te reizen en kunnen net als ons niet wachten op een terugkeer naar een bruisend vakantiegevoel".

 

Wanneer je bij Hard Enduro Spain een enduro vakantie boekt, verblijf je in de prachtige appartementen van Casa la Vida apartamentos(www.casa-la-vida.nl). Met voldoende huurmotoren beschikbaar, een heerlijk zwembad, goed verzorgde ontbijtjes en de mogelijkheid tot het organiseren van een BBQ, wordt het gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. September en oktober zijn perfecte maanden om jouw enduro vakantie te combineren met een strandvakantie.

 

Dus begint het bij jou ook weer te kriebelen om een unieke enduro vakantie te boeken met je vrienden? Hard Enduro Spain is gevestigd in de prachtige natuur van Lloret de Mar en neemt je graag mee op verkenning in de Spaanse bergen.

 

Kijk op www.hardendurospain.com voor meer informatie.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Motorcross Aad
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Auto Valk