Bihr
MX Limburg
Ecooter
Jamopa
Ecooter
DWS Decals

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts

Reviews op MotorClean liegen er niet om, het beste schoonmaakmiddel voor jouw crosser!

Op de website van CleanMyBike.nl vind je reviews van geverifieerde eigenaren terug. Ervaringen van klanten die het product aanbevelen en erg blij zijn met het voordelige en schone resultaat na een bestelling bij CleanMyBike.nl.

Reviews op MotorClean liegen er niet om, het beste schoonmaakmiddel voor jouw crosser!

Verschillende reviews geven aan dat het product MotorClean de meest voordelige, duurzame en beste oplossing is om jouw crossmotor schoon te maken. Dit komt doordat MotorClean uit puur concentraat bestaat. Dit pure concentraat moet gemengd worden met water op een verhouding van 1:8. Hierdoor heb je gelijk een grote voorraad aan schoonmaak middel.

 

MotorClean pakket
Een MotorClean pakket bestaat uit een triggerfles, can puur concentraat (2,5, 5, 10 of 20 L) en een bijbehorende vuldop. Door gebruik te maken van robuuste flessen gaan deze langer mee dan de gemiddelde spuitflesjes. Hierdoor hoef je later alleen nog concentraat bij te bestellen, want de vuldop en triggerfles zijn opnieuw te gebruiken!

 

De werking van MotorClean
In de basis zijn alle ontvetters / schoonmaakproducten gelijk. De één laat een glanzend laagje achter, de ander heeft een sterke geur of mooie kleur. MotorClean niet. MotorClean houdt het bij de basis van een ontvetter, zonder geur/kleurstoffen en laat een vuilafstotend laagje achter. Ook zijn er bepaalde bestanddelen uit de vloeistof gehaald.
Ontvetters hebben vaak een nadeel dat het oppervlak aangetast wordt door zuren of agressieve stoffen; MotorClean niet. Dit product zorgt ervoor dat bijvoorbeeld enzymen in plastic niet opgelost worden, dat wil zeggen dat je witte plastic van je Husqvarna ook écht wit blijft en de plastic roll-off niet bros wordt en na verloop van tijd afbreekt.

 

De verpakkingen van MotorClean
Zoals genoemd zijn MotorClean pakketten verkrijgbaar in verschillende formaten. Vanaf 2.5 liter tot 20 liter kun je beginnen met aanmengen. Een 2.5 liter pakket geeft jou dus de mogelijkheid om 20 (!) flessen Ready to Use te mengen (1:8 verhouding).

 

 

De prijzen moet je eens per liter bekijken
Voor de meest voordelige optie moet je investeren. Een 20 liter pakket is verkrijgbaar vanaf €105, inclusief verzending. Maar dan héb je ook wat! Van deze 20 liter kun je 160 liter gereed product maken en wel 2 seizoenen lang je crossmotor schoonmaken! Wanneer je kijkt naa rde prijzen per liter dan zie je dit:

 

 

De prijzen voor pakketten zijn nu verlaagd. Deze vind je terug op de "packagedeals pagina". Deze ontvang je met gratis verzending thuis door gebruik te maken van kortingscode "pakket".
 

Hoe voordelig wil je het hebben? 

www.CleanMyBike.nl 


 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Moto Master
Motorcross Aad
De Roo Campers
Paashuis Motoren