Jamopa
Ecooter
MX Limburg
Bihr
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Paez Racing
VdLaarRacing

Nieuw bij Resa-racing, Sur-ron Light Bee × road legal en off-road version!!

De Sur-Ron Light Bee is de sensatie van 2020. Naast een straatlegale versie bestaat er ook een Off-road versie! Daarmee wordt elk terrein een feest!

Nieuw bij Resa-racing, Sur-ron Light Bee × road legal en off-road version!!

Sur-ron

 

 

 

          

 Resa-Racing breid vanaf heden Electric Fun Factory uit met een nieuw merk, elektrisch: Sur-ron!

 

Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden en dan wel echt alleen met een hoge FUNFACTOR! En laat Sur-Ron nou nét een merk zijn wat precies bij onze productrange past! 

Door onze jarenlange kennis en ervaring met elektrische motoren en daarbij een complete testbaan in huis, kunnen we met recht zeggen dat we hét elektrisch fun center van Nederland zijn! 


SUR-RON is het merk waar we volop inzetten! Naast onze andere bekende merken als Kuberg, Boxxbike, Bultaco en Beta, is Sur-Ron nu de nieuwe blikvanger met een product wat ook voor de echte crosser zeer interessant is! 

 De Sur-Ron Light Bee X is de nieuwe sensatie van dit jaar met zowel een off-road motor als een motor mét een L1E kenteken. Dat is een bromfietsuitvoering waarvoor een helmplicht geldt. Je kunt deze dus rijden met een AM of B rijbewijs en hij gaat max 45 km/u. Deze versie is dus gewoon op de weg te gebruiken en dus bijvoorbeeld als woon-werkverkeer in te zetten. 

 


 

KOM DE LIGHT BEE X TESTEN BIJ ONS EXPERIENCE CENTER!

 

De Off Road is verkrijgbaar voor € 4495 en voor maar € 500 meer heb je er al een met kenteken!


Het is een ultieme mini crossmotor voor zowel een jong, onervaren iemand als een prof! Hij is snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. 
Sur-Ron Light Bee X Road Legal Versie

Een practig ontwerp, waarvan er geen 13 in een dozijn zitten, is de Sur-Ron Light Bee X Road Legal Versie een blikvanger op de weg! De elektrisch bromfiets is goedgekeurd voor de openbare weg en rijdt maximaal 45 kilometer per uur. Hij heeft een 3000 watt motor (met een piek van 6KW) en een maximum koppel tot, ja dat leest u goed, wel 200 NM!!

De accu, 60 volt, 32 ampere (ah) is een Lithium accu met Panasonic cellen en wel in 2,5 uur weer opgeladen! Het maximale bereik is rond de 100 kilomter bij 35 kilometer per uur. ( door onze ervaring weten wij wel dat je gewicht iets mee kan spelen in de prestaties ;) )


 

 


Sur-Ron Light Bee X Off-Road Versie

Ga je liever niet op het asfalt rijden maar wil je de Light Bee X echt gebruiken als een FUN E-Bike? Dan kun je deze werkelijk waar vergelijken met het rijden op een cross- of enduro motor! Hij bezit 19 inch noppenbanden en is zodanig ontworpen dat hij tegen zand, modder en zelfs water kan! 

De 60 volt , 32 ah accu is zelfs waterproof en makkelijk uitneembaar. Ideaal zelfs voor bijvoorbeeld het wisselen van accu bij veelvuldig gebruik! 
Dus wil je de gehele dag Fun of is het de bedoeling dat deze motoren worden gebruikt voor verhuur? Zorg dat je een extra accu hebt en je kunt eindeloos plezier hebben! 

Het kost 2,5 uur om de accu weer op te laden.     


De Sur-Ron Light Bee X Off-Road Versie weegt maar 47 kilo en dat is perfect voor wat je er mee gaat doen! Hij is wendbaar en voor elk terrein geschikt!  De topsnelheid ligt op 75 km per uur.

De voorvork is volledig instebaar upside-down.


 
De Sur-Ron Light Bee X is verkrijgbaar in wel 8 kleuren! Denk aan 

  • zwart
  • blauw
  • titanium
  • oranje
  • rood
  • wit
  • groen 
  • geel                 Even alle specs op een rijtje: Wat is er nu typisch voor de Sur-Ron Light Bee X?


 

 

 

Onze Electric Fun Factory biedt vanaf nu de nieuwe sensatie voor Off-Road óf op de openbare weg!

 

 

Sur-ron

Sur-ron Light Bee X Off-Road

 

KOM DE LIGHT BEE X TESTEN BIJ ONS EXPERIENCE CENTER!

 

 

Dus bent u geinteresseerd in een Sur-Ron Light Bee en wilt u graag eerst een testrit maken? Uiteraard is dat bij ons mogelijk in ons Experience Center! 

Dus bel of mail gerust

 

René en Martine 

Electric Fun Factory 

Rondeelweg 8

7482 RC Haaksbergen


info@electricfunfactory.nl

06-57370744 of 074-2567258

Sur-ron

 

 

 

Op het adres van Resa-Racing (motorzaak / tweewielers red), gelegen dichtbij prachtige mtb-routes Haaksbergen / Buurse, bevindt zich tevens ‘Electric Fun Factory’.

 

Bij dit Experience Centre kunt u alles in huis testen en ervaren. Maar pas op... If you try it, you will buy it!

 

Electric Fun Factory, ookwel EFF, biedt elektrische fietsen en motoren (speeltjes) enkel met een hoge FUN FACTOR, van merken als Kuberg, Boxxbike, M1 Sporttechnik, Sur-Ron, Bultaco en enkele andere.

 

Kom langs voor een proefrit of gewoon om al dit moois te bewonderen en wie weet wordt u wel de nieuwe eigenaar van de enige echte Bobby Root M1 Spitzing... Of een Sur-Ron Light Bee X..

 

Onze vernieuwde website wordt binnenkort gelanceerd, dus er wordt hard aan gewerkt alle producten online op onze site aan te kunnen bieden en u alvast van meer informatie te voorzien.

 

Inruilen? Geen probleem.

 

U bent welkom aan de

 

Rondeelweg 8
7482 RC HAAKSBERGEN


Vragen? Bel
Martine (+31) 6 57 37 07 44


René (+31) 6 53 8808 75

info@electricfunfactory.nl

 

 

 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
Auto Valk
Motorcross Aad
De Roo Campers
MX Stage Nederland