Ecooter
Bihr
Ecooter
MX Limburg
DWS Decals
Jamopa

Advertenties

DWS
Mino MX Parts
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Fobbe Campers

Re-start motocross in 3, 2, OC1 !

Eindelijk weer meters maken? Vergeet OC1 Dirt Bike Cleaner niet! Nadat je gereden hebt zet je met de spullen van OC1 je bike weer klaar voor de volgende rit.

Re-start motocross in 3, 2, OC1 !

De OC1 Dirt Bike Cleaner is het Duitse kwaliteitsmerk voor de schoonmaak van je crossmotor of MTB. Een krachtige reiniger die verantwoord met je materiaal omgaat en dus NIET agressief is zoals Dasty. OC1 Cleaner werkt op een andere manier dan de zure reinigers. Door het ‘vriendelijke’ gedrag van de chemicaliën blijft het materiaal heel, slaat het plastic niet geel uit en breekt je roll-off niet af.

 

 

De werking is precies hetzelfde als alle andere reinigers: Allereerst dient de crosser afgespoten te worden waarna OC1 over de motor verneveld moet worden. Door de schuimende reactie van OC1 zie je direct het resultaat. Door de vriendelijke bacteriën heeft OC1 twee minuutjes de tijd nodig. Laat het product even zijn werk doen en spuit het geheel met een krachtige straal af. Zo reinig jij je motor, mountainbike of uitrusting in een handomdraai!