DWS Decals
Bihr
Jamopa
MX Limburg
Ecooter
Ecooter

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
VdLaarRacing
Fobbe Campers

Geen koopavonden meer i.v.m. Corona virus bij WPM Motors

Wij hebben onderling besloten om vanaf heden, tot nader order,geen koopavonden meer te houden….wij hebben klanten die volledig hun horeca bedrijf moeten sluiten.

Geen koopavonden meer i.v.m. Corona virus bij WPM Motors

Mijn eigen vrouw moet haar (eigen bedrijf) kappers werkzaamheden stop zetten, kinderen zitten thuis in plaats van op school ….. gelukkig mogen en kunnen wij nog werken, maar om de kans voor verspreiding te verkleinen hebben we deze regeling…. we geven voldoende mogelijkheden om via mail ( info@wpmmotors.nl ) of onze webshop spullen te bestellen , die u aan huis geleverd krijgt….. dus om mee te werken aan het beperken van uitbreiding houden wij hier ook rekening mee.

 

Motoren voor onderhoud zijn wij bereidt om gratis te halen en brengen, bel voor een evt afspraak, 0573-250621. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer met de motor te kunnen rijden, want tot 1 juni niet rijden is voor enkelen een inbreuk op hun wekelijkse therapie…. we kennen het gevoel, dus zsm het Corona virus de wereld uit en dat kunnen we alleen als we samen werken !!!

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
De Roo Campers
Paashuis Motoren
Moto Master
Auto Valk
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
MX Stage Nederland