Ecooter
MX Limburg
DWS Decals
Bihr
Jamopa
Ecooter

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
VdLaarRacing

Nu ook Cyclon mountainbike producten bij CleanMyBike!

Trainen met de crossmotor zit er vanwege het corona virus niet in en sportscholen zijn gesloten. Conditie wordt nu met mountainbiken op peil gehouden. CleanMyBike heeft voor mountainbikes een apart assortiment samengesteld. Met de producten van Cyclon zet je je bike snel en eenvoudig klaar voor de volgende rit!

Nu ook Cyclon mountainbike producten bij CleanMyBike!

Voor het schoonmaken van je mountainbike, racefiets of cyclocrosser biedt CleanMyBike.nl verschillende producten die perfect passen bij jouw bike. Naast een reiniger en ontvetter voor de fiets zijn er ook onderhoudsproducten en gadgets te vinden die je bike klaar zetten en beschermen voor een nieuwe rit.

 

De producten van Cyclon voor je mountainbike staan bekend om de hoge Nederlandse kwaliteit. De drie pijlers duurzaamheid, technisch inzicht en betrokkenheid zijn ook voor ons van groot belang. Cyclon is afkomstig uit de wielersport en heeft met deze ervaring de beste producten ontwikkeld die niet schadelijk zijn voor milieu én materiaal


Een aantal voordelen van Cyclon komen voort uit het feit dat deze type reinigers ontworpen zijn voor én door mountainbikers, wielrenners en andere bike-fanaten. Specifieke en doordachte producten leiden tot de beste kwaliteit!

 

Een aantal producten van Cyclon vind je terug in ons assortiment:

 

Cyclon Bionet Chain Clean

Bionet ontvetter is een biologisch afbreekbare ontvetter voor het reinigen van allerlei fietsonderdelen. Met deze ontvetter wordt het verwijderen van oliën, vetten, poets- en waxmiddelen eenvoudig en verantwoord.

 

Het reinigingsmiddel kan gebruikt worden voor onderdelen van je mountainbike als ketting, crankset, derailleur en cassette met tandwielen. Bovendien is de Bionet Trigger geschikt voor bijna alle materialen waaruit een fiets bestaat, namelijk: carbon, aluminium, kunststof, metaal en titanium.

 

 

Cyclon Bionet Mountain Bike Clean
Bike cleaner is speciaal ontworpen voor het reinigen van hardnekkige vuil zoals modder, lichte olie aanslag en de normale dagelijkse vervuiling. Gebruik deze mountainbike reiniger voor je complete fiets.