Jamopa
DWS Decals
Ecooter
Bihr
MX Limburg
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts
BGR MX Racing
VdLaarRacing
Fobbe Campers

Jan Spliethof verlengt de samenwerking met CleanMyBike

En daar zijn wij blij mee. Whips, scrubs en schoon materiaal. Dit zijn de ingrediƫnten voor Jan Spliethof om in snelle stijl over het circuit te blazen. Bijbehorende schoonmaakproducten maken zijn stijl compleet.

Jan Spliethof verlengt de samenwerking met CleanMyBike

Motocross is fysiek één van de zwaarste sporten ter wereld. De conditie die een crosser moet hebben om het langer dan 20 minuten uit te houden is ongekend. De voorbereiding is dus van groot belang om de finishlijn te behalen, laat staan dat het materiaal in topconditie moet verkeren.

 

CleanMyBike support de motorcross en levert ook schoonmaakproducten van MotorClean, OC1 en Vikan borstels aan Jan Spliethof. Een snelle en nuchtere crosser uit het oosten van Nederland. Jan rijdt met stijl, heeft de materialen goed voor elkaar en houdt het spul netjes met onze schoonmaakproducten voor crossmotoren.

 

De samenwerking
CleanMyBike houdt niet van eenrichtingsverkeer, we willen samen beter uit de strijd komen. Daardoor werken we samen met verschillende sporters die onze producten testen. Hierdoor krijgen wij reviews van diegenen die er toe doen. Op deze pagina vind je een overzicht van de teams en sporters met wie wij samenwerken.

 

Jan en CleanMyBike.nl werken al een langere tijd samen, zo hebben wij samen met 7MX Media een MotorClean - How To video opgenomen. Hierin wordt de werking van dit product uitgelegd, verschillende verpakkingen getoond en het resultaat na een dag hard crossen zichtbaar. Deze video van de beste motorfietsreiniger vind je hier.

 

De producten
De spullen die Jan in 2020 gebruikt zijn onder te verdelen in reinigers en gereedschappen. Van OC1, MotorClean en borstels heeft Jan verschillende producten ontvangen.

 

Jan heeft al ervaring met onze producten en zegt hierover:
"OC1 Cleaner kan ik gebuiken voor mijn witte zadel van Thrillseekers, door de kracht van deze ontvetter krijg je zelfs het zadel en witte laarzen weer stralend. MotorClean is de beste totaaloplossing voor alle vervuiling, met het concentraat kan ik zelf mijn mengverhouding bepalen waardoor ik erg lang gebruik maak van een klein kannetje puur concentraat. Borstels in verschillende maten en kleuren zijn altijd handig en passen goed bij mijn outfit!"

 

Volg Jan op Instagram
De stijl van Jan is terug te vinden in de MotorClean video, maar ook op zijn Instagram. Hierop komen verschillende video's van zijn capriolen voorbij en daarnaast vind je ook ervaringen met onze producten terug. 

 

Ben je benieuwd naar de samenstelling van het assortiment van CleanMyBike? Check dan deze pagina.
 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
De Roo Campers
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Auto Valk
Motorcross Aad
Harmsen MX Service