Ecooter
Jamopa
Ecooter
DWS Decals
MX Limburg
Bihr

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Paez Racing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie

Stevige borstels in gewenste kleur – match je bike!

Met deze modderige dagen ben je op het rennerskwartier maar één ding écht nodig; borstels. Laat CleanMyBike.nl nou nét allerlei handige borstels met verschillende kleuren en afmetingen in het assortiment hebben.

Stevige borstels in gewenste kleur – match je bike!

In verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar, de stevige borstels van Vikan. De haren in de borstelkop zijn sterk genoeg om het zware modder van je bike te vegen, zonder het plastic en stickers te bekrassen. Ook de steel van deze borstel is sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen en zal niet breken of buigen. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger en levert minder irritatie op!

 

De borstels zijn verkrijgbaar in de maten klein, kort en lange steel. Hiermee kom je op iedere plek en met verschillende afmetingen van de borstelkop kom je bijna overal tussen.

 

De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:

 

  • Rood
  • Oranje
  • Geel
  • Groen
  • Blauw

Door de verschillende kleuren matchen deze borstels ook nog eens bij je pak of motor, zo maak je het schoonmaken net iets leuker!

 

Borstelpakketten

Alle borstels van Vikan zijn samengesteld als pakket op de pagina ‘packagedeals’. De borstels zijn via onderstaande link te bestellen, maak gebruik van de kortingscode ‘pakket’ om gebruik te maken van gratis verzending op het borstelpakket:

 

www.cleanmybike.nl/pakketten

 

Verschillende maten zijn goed toe te passen voor verschillende toepassingen zoals de zijspancross, quadcross of motorcross. Losse cross borstels in verschillende maten en kleuren zijn hier te verkrijgen:

 

http://www.cleanmybike.nl/product-categorie/borstels-voor-je-bike/

 

Hiervoor geldt gratis verzending vanaf €50, net als bij alle overige schoonmaak producten. Check de website voor ons complete aanbod en zorg dat je goed door de modderige dagen komt!

 

CleanMyBike.nl – Écht alles voor een schone bike!


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Auto Valk
De Roo Campers
Motorcross Aad
Paashuis Motoren