Ecooter
Ecooter
MX Limburg
Bihr
Jamopa
DWS Decals

Advertenties

DWS
Paez Racing
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Fobbe Campers
VdLaarRacing

Rijden en trainen met hartslagmeter

De Mol schrijft een nieuw artikel over rijden en trainen met hartslagmeter. Hoe kun je deze inzetten tijdens een training?

Rijden en trainen met hartslagmeter

Allereerst is het van belang om te weten welke trainingszones er zijn. Tijdens training kun je vijf zones herkennen; zeer licht, licht, gemiddeld, zwaar en maximum. Een motorcrosser traint in de zones licht tot maximum. Maar meestal wordt er maar een zone aangesproken. Je traint effectiever wanneer je meerdere zones gebruikt bij trainingen. Dus niet alleen om een tempo en alleen maar vol gas. 

In het artikel geeft ze voorbeelden per zone zodat je kan herkennen wat jij doet. Ook geeft ze praktijk voorbeelden zodat jij met een hartslagmeter kan zien wat je aan het doen bent. 

Nieuwschierig geworden naar het artikel? Lees het volledige artikel op haar siteWil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelen en nieuwe artikels? Abonneer je op haar website. Dan ontvang je een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Verder kun je haar ook volgen op social media FacebookInstagram en Youtube.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Moto Master
Paashuis Motoren
Auto Valk