Ecooter
Ecooter
DWS Decals
MX Limburg
Bihr
Jamopa

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Paez Racing
BGR MX Racing
Mino MX Parts

Alpinestars 2020 Crosskleding

Bekijk en bestel de nieuwe collectie van Alpinestars eenvoudig en snel bij V1mx. Ruim aanbod nieuwe crosskleding

Alpinestars 2020 Crosskleding

 

Alpinestars Racer

De betaalbare lijn van Alpinestars heet de Racer. Deze crosspakken zijn beschikbaar in 4 ontwerpen en 14 kleuren. De scherpe prijs, slijtvaste en flexibele materialen maakt deze crosskleding perfect voor zowel beginnende als gevorderde rijders.

 

Bekijk alle Racer crosspakken hier:

De Alpinestars Racer Tech is de geavanceerde uitvoering. Het heeft veel eigenschappen van de normale racer lijn maar met verbeteringen voor de competitieve motorcrosser. Een van deze verbeteringen is de constructie met 4-richtingen rekbaar materiaal voor bewegingsvrijheid en pasvorm. Bekijk alle Racer Tech crosspakken

 

 

 

Alpinestars Techstar

De Techstar lijn is al meerdere jaren de keuze voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze Alpinestars crosspakken zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren combinaties.

 

Bekijk alle Alpinestars Techstar crosspakken:

 

 

 

Alpinestars Supertech

De Supertech is ontwikkeld voor de meest veel eisende crossers. Het is gemaakt met een ultra-lichtgewicht constructie die een atletische pasvorm biedt. Het flexibele chassis zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, zodat jij maximaal kan presteren. Deze crosskleding wordt gedragen door professionele rijders als Jeffrey Herlings en Jason Anderson. De Supertech lijn is beschikbaar in 3 verschillende kleurstellingen.

 

Bekijk alle Alpinestars Supertech crosspakken

 

 

Alpinestars bescherming

Naast crosspakken zijn er ook nieuwe crosshelmen, crosslaarzen en bescherming uitgebracht. Bekijk de volledige collectie via onderstaande linkjes:


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Auto Valk
Motorcross Aad
Harmsen MX Service
De Roo Campers
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren