DWS Decals
MX Limburg
Bihr
Ecooter
Ecooter
Jamopa

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Paez Racing
VdLaarRacing
Fobbe Campers

De voorbereiding naar het nieuwe seizoen

Een week geleden heeft Mariƫlle de Mol weer een nieuw artikel online gezet op haar website. Dit keer gaat het over de voorbereiding naar de eerste wedstrijden die in maart alweer op de kalender staan.

De voorbereiding naar het nieuwe seizoen

In januari en februari is op de motor rijden crusiaal als de wedstrijden in maart beginnen. Gelukkig zijn tot nu toe de weersvoorspellingen niet extreem slecht zodat er op verschillende circuits in Nederland getraind kan worden. De keuze van circuits die open zijn is nog niet groot maar er kan gereden worden. 

Wanneer je gaat rijden moet je lijf altijd wennen na een periode van rust. Geef je lijf ook de tijd om te wennen. Loop niet te hard van stapel want het seizoen duurt nog lang. Je wil het hele seizoen kunnen rijden. Bouw jouw trainingen op en zorg voor een opbouw. 

Ben je benieuwd hoe je jouw trainingen kunt opbouwen? Neem dan eens een kijkje op haar website. Hier schrijft ze regelmatig artikels die jouw kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. 

Binnenkort heeft ze zelf nog een leuk nieuwtje. Deze wordt via haar website, social media en motocrossplanet bekend gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelen en nieuwe artikels? Abonneer je op haar website. Dan ontvang je een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Verder kun je haar ook volgen op social media FacebookInstagram en Youtube.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Moto Master
Paashuis Motoren
Auto Valk
Harmsen MX Service
Motorcross Aad