Jamopa
Bihr
MX Limburg
Ecooter
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
VdLaarRacing
Paez Racing
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Fobbe Campers

De nieuwe Thor 2020 collectie leverbaar bij MX Deals!

Bij MX Deals is nu de nieuwe MX20 Spring collectie van Thor leverbaar! Shop als een van de eerste deze gave crosskleding en ga in stijl het nieuwe seizoen in!

De nieuwe Thor 2020 collectie leverbaar bij MX Deals!

Zoals altijd brengt Thor in de aanvang van het nieuwe seizoen zijn Spring collectie uit! Compleet nieuwe designs en kleurcombinaties, terwijl populaire designs van de MX20 collectie ook binnen het assortiment blijven. Daarnaast heeft Thor een compleet nieuwe crossbril op de markt gebracht genaamd de Sniper Pro.

 

De Sniper Pro crossbril beschikt over een voorgevormde lens zodat jij altijd van optisch correct helder zicht voorzien bent. Daarnaast is de crossbril uitgerust met ventilatie gaten zodat het aanslaan van de lens wordt voorkomen, maar ook zodat jij altijd jouw hoofd koel kan houden. De 14mm face foam zorgt voor een geweldige pasvorm.

 

Alle crosskleding is zoals gewend van Thor uitgerust met gave en unieke designs! Daarnaast zijn de crosskleding van Thor ook nog eens van zeer hoge kwaliteit, de perfecte keuze voor iedereen dus! Natuurlijk kun je de crosskleding van Thor perfect combineren met Thor crosshandschoenen, Thor crosshelm en/of Thor crosslaarzen. Zo biedt Thor een volledig pakket aan, van top tot teen

 

Ervaar zelf waarom toppers zoals Marvin Musquin, Cooper Webb en Clement Desalle met Thor rijden!

 

Bekijk de gehele Thor MX20 Spring collectie nu op: https://mx-deals.nl/thor-crosskleding of klik op een van de afbeeldingen!

 

 

MUSQUIN-S20-024MUSQUIN-S20-032

PLESSINGER-SP20-137PLESSINGER-SP20-151

WEBB-S20-659WEBB-S20-1008

WEBB-S20-1684WEBB-S20-1910


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Auto Valk
Honda
MX Stage Nederland
Moto Master
De Roo Campers
Paashuis Motoren