Ecooter
MX Limburg
DWS Decals
Bihr
Ecooter
Jamopa

Advertenties

DWS
Paez Racing
Mino MX Parts
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Fobbe Campers

Voordelig starten met je dirty weekend?

Bij CleanMyBike.nl is de pagina met voordelige schoonmaak pakketten geüpdatet. Hierdoor kun je snel & voordelig starten met het schoonmaken van je crossmotor.

Voordelig starten met je dirty weekend?

Verschillende pakketten zijn toegevoegd op deze pagina. Onder andere OC1 Dirt Bike Clean, MotorClean en Vikan borstels zijn samengesteld uit de webshop. Zo bestel je razendsnel het gewenste pakket en heb je het binnen één werkdag thuis!

 

Schoonmaakpakketten
Bij de modderige omstandigheden zal er meer schoongemaakt moeten worden, vooral als je vaker rijdt. Met een grotere voorraad aan schoonmaakmiddel ben je voordeliger uit doordat je verzendkosten bespaard. Daarnaast heb je een grotere voorraad in huis waardoor je niet gauw mis grijpt. Op de Packagedeals pagina heb je de keuze uit twee soorten reinigers; OC1 Dirt Bike Clean & MotorClean. Lees meer over de verschillen en voordelen van deze reinigers op de website.

 

Bij deze pakketten maak je gebruik van gratis verzending middels de kortingscode 'pakket'

 

Op korte termijn wordt de website verder uitgewerkt met overige voordelige pakketten. Houd de Packagedeals pagina daarom in de gaten en geniet van het voordeel wat je via deze weg bespaart! 

 

Check de Packagedeals online:

 

https://www.cleanmybike.nl/pakketten/


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
De Roo Campers
Auto Valk
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Moto Master
Motorcross Aad