DWS Decals
Ecooter
Jamopa
MX Limburg
Bihr
Ecooter

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Paez Racing
BGR MX Racing
Fobbe Campers

BIHR en SHOWA by GPE besloten hun krachten te bundelen

Als hoofdspelers op de markt voor motoren voor off-road en weggebruik hebben BIHR en SHOWA by GPE besloten hun krachten te bundelen in een zeer vanzelfsprekend partnerschap.

BIHR en SHOWA by GPE besloten hun krachten te bundelen

Door SHOWA by GPE producten te distribueren kan BIHR een volledige lijn van servicekits voor Off Road en Harley Davidson motoren aanbieden. SHOWA by GPE biedt alles wat men nodig heeft voor een herwerking: alle interne en externe afdichtingen, geleidebussen, stofkappen en terugverende bumpers. Bij SHOWA by GPE is alles leverbaar in handige kit-specifieke toepassingen.

Deze servicekits zijn een grote hulp op de werkplaatsen. ze zorgen voor meer nauwkeurigheid van de onderdelen en leveren veel tijdwinst op.

Dit assortiment wordt aangevuld door het volledige gamma SHOWA vorken en stootolie. Door SHOWA by GPE servicekits en olie te gebruiken krijgen motorrijders weer het gevoel terug dat zij hadden bij hun OEM-fabrieksinstellingen. Dankzij zijn jarenlange ervaring met races heeft SHOWA een uitgebreide lijn ontwikkeld van hoogpresterende olie voor ophangingen. De beroemde SS05 heeft betere absorptievermogen dan standaard olie dankzij het specifieke ultra-lage wrijvingscoëfficiënt, dat een betere respons oplevert en tegelijkertijd de levensduur van de bussen en afdichtingen verlengt.

Er is een specifieke olie leverbaar voor Off-road racers - de A15-00 - die werd ontwikkeld en getest tijdens de MGXP- en AMA-kampioenschappen.

SHOWA olie is verkrijgbaar in flessen van 1 liter, afzonderlijk verpakt of in een bundel van 20 en 24 liter.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
Moto Master
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Auto Valk