MX Limburg
Ecooter
Jamopa
DWS Decals
Ecooter
Bihr

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Paez Racing
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Fobbe Campers

HUSQVARNA MOTORCYCLES HAALT HET DOEK VAN EEN REEKS VAN 10 NIEUWE MODELLEN TIJDENS DE EICMA 2019

HUSQVARNA MOTORCYCLES HOOGTEPUNTEN BIJ INTERNATIONALE MOTORCYCLE SHOW IN MILAAN:

HUSQVARNA MOTORCYCLES HAALT HET DOEK VAN EEN REEKS VAN 10 NIEUWE MODELLEN TIJDENS DE EICMA 2019

HET NORDEN 901-CONCEPT, EEN MOTO 3 COMPETITIEMOTOR EN HET JARVIS EDITION ENDURO MODEL  Centraal bij EICMA staat het nieuwe conceptmodel NORDEN 901. Voor het eerst onthuld, is deze nieuwe tweecilindermachine de eerste tourer-machine van Husqvarna Motorcycles. De NORDEN 901 is een dynamisch en veelzijdig langeafstandsconcept en biedt een balans tussen praktische toegankelijkheid en comfort voor de moderne reiziger.

De laatste drie jaar is Husqvarna Motorcycles met succes teruggekeerd naar het straatsegment. De geupdate VITPILEN- en SVARTPILEN-modellen krijgen nieuwe kleuren, trim en grafische elementen en leveren tegelijkertijd een dynamische en leuke rijervaring.

Toonaangevend in de line-up van 2019, zijn de 701 SUPERMOTO en 701 ENDURO grondig herzien met nieuwe geavanceerde elektronica die de prestaties en veiligheid van deze opwindende eencilindermotoren verhogen. Een lange afstand 701 ENDURO LR zal in 2020 aan de line-up worden toegevoegd. Met zijn 25-liter brandstofcapaciteit zijn 500 km afstanden tussen tankstops mogelijk en kan er nog meer terrein verkent worden. In het offroad-segment viert de nieuwe TE 300i JARVIS EDITION het succes van Graham Jarvis op het extreme enduro-wereldtoneel.

Husqvarna Motorcycles toont de toewijding van het merk aan zowel de straatsector als de motorsport en zal opnieuw deelnemen aan het Moto3 Wereldkampioenschap in 2020. Officiële ondersteuning van het Max Biaggi-eigendom Max Racing Team worden de officiële FR 250 GP-machines van Romano Fenati en Alonso Lopez exclusief onthuld op EICMA.

VERBREED JE HORIZON

Het NORDEN 901-concept vormt het beeld van Husqvarna Motorcycles van een avontuurlijke toermotor en is een dynamische, tweecilindermotor met geavanceerde rijderergonomie en hoge prestaties op basis van jarenlange rallyervaring, in een opvallend modern ontwerp. Het is een veelzijdig verkenningsconcept voor lange afstanden en levert zowel uitstekende prestaties op straat als offroad. Gewicht en vermogensafgifte zijn ingesteld in een veelzijdig en toegankelijk pakket, precies gerangschikt om veeleisende rijders onbeperkte verkenningsmogelijkheden te bieden. Deze motorfiets is makkelijk rijbaar en heeft slimme, hoogwaardige moderne apparatuur en kan worden gebruikt voor dagelijks woon-werkverkeer, uitgebreide avonturen en alles daartussenin.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

=> Slanke en lichte avontuurlijke motorfiets

• 889,5 cc parallelle twin-motor speciaal afgestemd voor avontuurlijk gebruik

=> Perfecte balans tussen offroad-prestaties en toervermogen

• 21 "voorwiel, 18" achter

=> Comfortabele ergonomie en gebruikersvriendelijke bediening
=> Hoogwaardige WP-veringscomponenten

VITPILEN 701 EN SVARTPILEN 701

De VITPILEN en SVARTPILEN 701, nu respectievelijk in hun derde en tweede productiejaar, ontvangen nieuwe kleuren, afwerking, grafische afbeeldingen en technische details die het moderne uiterlijk van hun baanbrekende ontwerpen verbeteren. Met 75 pk complimenteert de krachtige 692 cc ééncilindermotor de dynamische handling en opwindende rijervaring van de machine. Beide motoren wegen slechts 158 kg en 161 kg zonder brandstof en hebben een instelbare vering en worden verder benadrukt door nieuwe spaakwielen en CNC-bewerkte voetsteunen.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

=> Krachtige 692 cc, 75 pk, 72 Nm, eencilindermotor
=> Dynamisch, lichtgewicht high-performance chassis
=> Spaakwielen standaard
=> Opvallende nieuwe afbeeldingen, afwerking en verfafwerking
=> CNC-bewerkte voetsteunen
=> Up/down Easy Shift

VITPILEN 401 EN SVARTPILEN 401

De VITPILEN en SVARTPILEN 401, met hun sterke en handzame 373 cc, 44 pk eencilinder motoren, zijn even goed geschikt voor stedelijke omgevingen als ze zijn om buiten de stad te rijden, dankzij hun dynamische chassis, toegankelijke totale grootte en laag gewicht . Voor 2020 hebben beide modellen een nieuw vastgeschroefd subframe dat met 40 mm is verlengd voor verbeterd zitcomfort, evenals een nieuwe, hoogwaardige verfafwerking en grafische afbeeldingen die hun progressieve ontwerpen benadrukken.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

=> Krachtige en toch handelbare 373 cc, 44 pk, 37 Nm, eencilindermotor
=> Verlengd subframe voor meer comfort van de passagier
=> Opvallende nieuwe afbeeldingen, afwerkingen en verfafwerkingen
=> VITPILEN 401: 151 kg zonder brandstof
=> SVARTPILEN 401: 152 kg zonder brandstof
=> LED-koplamp en achterlicht

701 SUPERMOTO / 701 ENDURO / 701 ENDURO LR

Op de EICMA van dit jaar zijn ook de 701 SUPERMOTO- en 701 ENDURO-modellen te zien met de nieuwste geavanceerde elektronische rijhulpmiddelen. ABS in bochten, hellingshoekgevoelige tractiecontrole, rijmodi en easy shift zijn standaard en bieden de hoogste veiligheidsniveaus gekoppeld aan de hoogste prestaties. Beide modellen zijn zeer goed uitgebalanceerd en bieden een uitstekende behendigheid en handling.
De gerenommeerde 692,7 cc-motor met 74 pk heeft ride-by-wire-gasrespons en biedt een perfect lineaire vermogensafgifte. Voor het eerst hebben de nieuwe machines hun eigen unieke progressieve graphics.
De gloednieuwe 701 ENDURO LR (Long Range), afkomstig van de zeer populaire 701 ENDURO van Husqvarna Motorcycles, deelt dezelfde geavanceerde elektronica als de 701 ENDURO, maar biedt extra tourmogelijkheden voor rijders die verder willen reizen. Met een lichtgewicht en behendige machine, verhoogt de extra hulpbrandstoftank van 12 liter de totale brandstofcapaciteit tot 25 liter, wat betekent een aanzienlijk groter brandstofbereik voor eindeloze enduro-mogelijkheden.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

=> Nieuwe verwisselbare rijmodi - verander de vermogenskenmerken tijdens het rijden
=> Nieuw Bosch bochten ABS - hellinghoekspecifieke remtechnologie
=> Nieuwe Easy Shift-functie - kortere schakeltijden en verbeterde tractie van het achterwiel
=> Nieuwe hellinghoekgevoelige Motorcycle Traction Control - perfecte tractie van het achterwiel
=> Nieuwe grafische vormgeving en slanke carrosserie - zorgvuldig ontworpen ergonomie

TE 300i JARVIS EDITION

Een passend eerbetoon aan de legende, de nieuwe TE 300i JARVIS EDITION is de perfecte machine om nieuw terrein mee te verkennen en te gaan waar nog maar weinigen zijn geweest. De vertrouwde tweetakt is buitengewoon eenvoudig te hanteren. Gecombineerd met elektronische brandstofinjectie, soepele krachtafgifte en een extreem behendig chassis, levert deze limited edition TE 300i toonaangevende prestaties die overeenkomen met zijn officiële Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

=> Zwart frame
=> Zwart zadel met extra grip
=> Supersprox blauw achtertandwiel
=> Voorste schijfbeschermer
=> Blauwe kettinggeleider
=> Grijze handgrepen
=> Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing graphics

In lijn met alle straat- en offroad-motoren biedt Husqvarna Motorcycles speciale CLOTHING en ACCESSORIES aan. Alle functionele CLOTHING-items van premiumkwaliteit voldoen aan de eisen van moderne motorrijders, terwijl de ACCESSORIES rijders toelaten om de prestaties van hun machines aan te passen, te beschermen en verder te verbeteren.

Alle bovengenoemde nieuwe modellen, samen met de nieuwste line-up van motorcross- en enduro-machines, worden gepresenteerd op de stand van Husqvarna Motorcycles op de EICMA motorcycle show, stand I86, hal 13.

De EICMA-mediakit voor 2019 kan hier worden gedownload: http://bit.ly/2019_EICMA_MEDIA_INFORMATION

Neem voor alle details over beschikbaarheid en prijzen contact op met de dochteronderneming van Husqvarna Motorcycles.


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
De Roo Campers
MX Stage Nederland
Moto Master
Paashuis Motoren