MX Limburg
DWS Decals
Ecooter
Bihr
Ecooter
Jamopa

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Paez Racing
Smits Bike Suspension

DE YAMAHA MX PRO TOUR IS TERUG IN NEDERLAND MET DE 2020 YZ-SERIE VAN YAMAHA

De Yamaha MX Pro Tour keert terug naar Nederland en is jouw kans om de geheel nieuwe Yamaha 2020 YZ450F, het meest geavanceerde model in zijn klasse, uit te proberen.

DE YAMAHA MX PRO TOUR IS TERUG IN NEDERLAND MET DE 2020 YZ-SERIE VAN YAMAHA

 
De Yamaha MX Pro Tour geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om de Yamaha 2020 YZ250F, YZ250 of YZ125 te proberen. Doe mee en stap in de #victorYZone met de Yamaha MX Pro Tour.

Datum: vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019
Locatie: M.S.V. Motodrome Emmen

Aanmelden, klik hier

YZ450F

Voor 2020 heeft de gloednieuwe YZ450F een lager gewicht, meer vermogen en een scherper rijgedrag, waardoor het de meest concurrerende 450cc uitvoering is die Yamaha ooit heeft geproduceerd.

Door de gratis Power Tuner app voor iOS of Android apparaten te downloaden, kunnen YZ450F rijders of technici het brandstof-/luchtmengsel en het ontstekingstijdstip eenvoudig aanpassen. Hierdoor kan de motor worden aangepast aan verschillende circuits en veranderende rijomstandigheden. Deze functie maakt de 2020 YZ450F tot de meest aanpasbare crossmotor die direct op het circuit kan worden afgestemd, waardoor de rijder een breed scala aan ondergronden en weersomstandigheden onder controle kan krijgen.

Doe mee met de Yamaha MX Pro Tour voor een exclusieve kans om te rijden met de 2020 YZ450F of één van je andere favoriete YZ-modellen en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Tot ziens in de victorYZone!

Yamaha Motor Europe, branche Nederland

#mxprotour
#victorYZone
Aanmelden  
 
   

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Auto Valk
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
Harmsen MX Service
De Roo Campers
MX Stage Nederland