Ecooter
Ecooter
Bihr
MX Limburg
Jamopa
DWS Decals

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Paez Racing
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension

MX2020 Alpinestars collectie. Nu bij Resa-Racing

Alpinestars is here! Dè nieuwe 2020 collectie met alle aspecten die we van Alpinestars gewend zijn. Performance, comfort en duurzaamheid.

MX2020 Alpinestars collectie. Nu bij Resa-Racing

MX2020 Alpinestars collectie

nieuwe collectie alpinestars

 

Alpinestars is here! Dè nieuwe 2020 collectie met alle aspecten die we van Alpinestars gewend zijn. Nu verkrijgbaar bij Resa-Racing!

 

Performance, comfort en duurzaamheid.

 

De supertech Jersey en broek zijn speciaal ontworpen voor super performance. Nieuwe athletische fit en chassis voorzien van gevorderd stretch mesh. De supertech is de lichtste MX Jersey en past perfect bij de supertech broek

 

Techstar Factory,

Op de strategische delen is mesh geplaatst voor de perfecte airflow en ventilatie. De broek is speciaal ontworpen voor de beste performance, duurzaamheid en het comfort voor de rijder. Ook heeft de broek innovatieve stretch onderdelen voor de bewegingsvrijheid van de rijder. Leren knie delen voor meer grip en Babel knie ontwerp voor de beste protectie.

 

Techstar Venom

Extreem lichtgewicht geoptimaliseerd voor de zwaarste offroad condities. Getest door onze grote helden Jeffrey Herlings en Eli Tomac. Deze Jersey geeft de performance en bewegingsvrijheid die je wil en is ontworpen met opvallende designs. Zodat je op je best rijdt, en er ook zo uit ziet. Bijpassend is de Techstar Venom Pants. Een fashionable en duurzame geperforeerde broek die je koel houd onder druk tijdens het rijden.

 

 

nieuwe collectie alpinestars

 

Voor meer informatie kunt u langskomen in onze winkel.

Wij zijn te bereiken op 074-2567258

Info@resa-racing.nl

Rondeelweg 8

7482RC Haaksbergen

nieuwe collectie alpinestars

 

 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Auto Valk
MX Stage Nederland
Moto Master
Motorcross Aad
Paashuis Motoren
De Roo Campers