DWS Decals
MX Limburg
Bihr
Ecooter
Jamopa
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
Fobbe Campers
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
VdLaarRacing

Gratis microvezel doeken bij 5L OC1 !

Zuinig op je crossmotor? Gebruik dan ook schoonmaakproducten die je motor niet beschadigen! In de webshop van CleanMyBike.nl zijn sinds kort de microvezel doeken van OC1 toegevoegd. Deze ontvang je nu gratis bij een 5L kan OC1.

Gratis microvezel doeken bij 5L OC1 !

Het Duitse kwaliteitsmerk OC1, oftewel Off-Road Cleaner #1 heeft een aantal microvezel doeken naar Nederland opgestuurd.
Via de webshop van CleanMyBike.nl zijn alle producten van OC1 te verkrijgen en je ontvangt nu een gratis microvezel doek bij een bestelling van een 5 liter kan OC1 Dirt Bike Clean.
De microvezel doeken zijn perfect om te gebruiken voor ondergronden waar je zuinig op bent. Na het afspuiten zorgt deze doek voor de finish, het krasvrij opdrogen van het oppervlak!

 

Vaak worden er bij het schoonmaken van crossmotoren de verkeerde reinigers gebruikt omdat deze goedkoop en eenvoudig te verkrijgen zijn. Grote olie producenten voegen een simpele reiniger toe aan het assortiment zonder te kijken naar de toepassing hiervan. Ontvetten en reinigen doen deze reinigers erg goed, maar dat komt doordat deze vloeistoffen vaak agressieve stoffen bevatten. Deze stoffen zorgen ervoor dat het materiaal van de crossmotor aangetast wordt.

 

Denk dan bijvoorbeeld aan:

 

- Plastic & stickersets dof
- Roestende spaken
- Bros aluminium

 

Helaas wordt er bij het schoonspuiten niet stil gestaan bij deze werking van de zure stoffen. CleanMyBike.nl denkt hier anders over en heeft in haar assortiment verschillende ontvetters.
Ontvetters die deze nare eigenschappen niet hebben.

 

Op de lange termijn houd je je materiaal heel en verbruik je minder reinigingsmiddel. Dat scheelt in de onderhoudskosten in deze dure sport!

 

Wil je meer weten over de krachtige en vriendelijke werking van OC1 Dirt Bike Clean of benieuwd naar ons complete assortiment? 

 

Neem dan een kijkje op de website: http://www.cleanmybike.nl/product-categorie/oc1-dirtbike-cleaner/


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Auto Valk
Motorcross Aad
De Roo Campers
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Moto Master