DWS Decals
Ecooter
MX Limburg
Jamopa
Ecooter
Bihr

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Paez Racing
Fobbe Campers

Bell 2020 Crosshelmen nu verkrijgbaar

De Bell 2020 collectie is nu te bestellen in de webshop van V1mx. Bekijk alle nieuwe uitvoeringen van de Moto-9 Flex, Moto-9 en MX-9.

Bell 2020 Crosshelmen nu verkrijgbaar

 

Bekijk en bestel de 2020 Bell crosshelmen eenvoudig en snel bij V1mx. 

 

 

Bell MX-9 MIPS

Vanaf €99,95

 

De Bell MX-9 is een betaalbare crosshelm met uitstekende eigenschappen. Het is uitgerust met MIPS om rijders optimaal te beschermen tijdens een valpartij. De MX-9 wordt geproduceerd in 3 schaal en EPS maten voor een persoonlijke pasvorm.

 

 

 

 

Bell Moto-9 Flex

Vanaf €549,95

De Bell Moto-9 Flex behoort tot de meest geavanceerde crosshelmen ooit gemaakt. De binnenkant is opgebouwd uit beweegbare panelen die zich aanpassen aan de hoofdvorm van de rijder. Daarnaast heeft Bell een rotatie demping systeem ontwikkeld om maximale bescherming te bieden. De buitenschaal is gemaakt van Carbon wat zorgt voor een laag gewicht en goede bescherming tegen impacts. Bekijk hieronder de nieuwe kleuren van de 2020 collectie.

 

 

 

 

Bell Moto-9 MIPS

Vanaf €299,95

De MIPS uitvoering is de betaalbare versie van de Bell Moto-9 crosshelm. Het is uitgerust met MIPS om bescherming te bieden tegen rotatiekrachten. Hieronder staan de nieuwe ontwerpen uit de 2020 collectie. Het volledige aanbod kun je vinden in de webshop van V1mx.

 

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Moto Master
De Roo Campers
Motorcross Aad
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland
Honda
Auto Valk