Ecooter
Ecooter
Bihr
MX Limburg
DWS Decals
Jamopa

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Fobbe Campers
Mino MX Parts
Paez Racing
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie

Hoe het GT-MX Team er iedere wedstrijd strak bij staat?

Iedere wedstrijd staat het Husqvarna GT-MX Team er weer strak bij. Het team is een opvallende verschijning op de lokale wedstrijden.

Hoe het GT-MX Team er iedere wedstrijd strak bij staat?

Dit komt doordat de uitstraling direct doet denken aan een heus fabrieksteam die volledig gefinancierd wordt vanuit de fabrikant.
Niets is minder waar, want Gerwin Tuitert uit Gorssel is de teammanager en heeft hier een handig trucje voor. Hoe het team dit doet?
 

Zoals op de afbeelding te zien is bevat het team een aantal sponsoren die de prijzige sport mogelijk maakt voor rijders in verschillende klassen. Gerwin werkt hard voor dit team om alles geregeld te krijgen zodat het team een nieuw seizoen kan crossen en van deze mooie sport mag genieten.
Hij zegt hierover: "Het crossen met de materialen en uitrusting van onze sponsoren is uitzonderlijk. Misschien is het economisch gezien een goede tijd maar voor niets gaat de zon op en voor de steun die wij ontvangen doen wij graag een stap extra. Naast de resultaten die we boeken tijdens de wedstrijden willen we ook een goed beeld afgeven aan onze sponsoren, concurrenten en fans. Ook al doen we niet mee om de wereldtitel."
 
Verschillende sponsoren dragen bij aan het succes van het team. Met onderdelen, gereedschappen of centen krijgt het team een goede basis.
Zoals gezegd kost het werven van sponsoring veel tijd en moeite. Het verkrijgen van benodigde steun gaat niet vanzelf maar een goede uitstraling draagt hierin zeker bij.
Gerwin zegt hierover: "Sommige bedrijven benaderen ons omdat men zich bij ons aan wil sluiten en willen conformeren aan de houding, looks & professionaliteit van het team.
De uitstraling van ons past bij de wens van bedrijven, merken of klanten."
 
Dit geldt ook voor de webwinkel CleanMyBike.nl. Dit bedrijf is druk bezig naam te maken binnen de Nederlandse motorcross, off-road en endurosport als het gaat om bewust reinigen van bikes.
Schoonmaken van de uitrusting, crossmotoren of materialen wordt vaak afgedaan als een vervelend en verplicht klusje en hiervoor worden vaak de verkeerde producten gebruikt.
Deze verkeerde producten kunnen het materiaal beschadigen of aantasten. Hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verkort en uiteindelijk de crossmotor minder betrouwbaar.
 
In het assortiment van CleanMyBike bevinden zich alleen producten die géén zuur bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. Dit komt zowel de Husqvarna's als het milieu tegemoet.
De teammanager vertelde ook: "Jarenlang heb ikzelf Dasty gebruikt. Het witte plastic werd 'gelig' en dof, spaken roestten vast en de roll-off van mijn crossbril brak kapot. Door de hulp van CleanMyBike.nl is dit niet meer het geval en houden wij ons materiaal netjes, strak en glanzend! Doordat we zuinig zijn op onze spullen gaat het langer mee. Hierdoor worden de kosten laag gehouden en tonen we aan dat we trots zijn op de support die geboden wordt."
 
 
Het GT-MX Team wordt ondersteund door middel van OC1 Dirt Bike Clean. Deze krachtige reiniger is vriendelijk voor de motor en is erg doeltreffend! Iedere rijder heeft een set ontvangen waarmee een geruime tijd de motoren schoongemaakt worden. Ben je benieuwd naar de werking van deze ontvetter? Check de website van CleanMyBike.nl of vraag er naar op het rennerskwartier!
 
 

Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Moto Master
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Paashuis Motoren
Honda
Auto Valk
Motorcross Aad