MX Limburg
Ecooter
DWS Decals
Ecooter
Bihr
Jamopa

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
Paez Racing
Fobbe Campers

SVARTPILEN 701 STYLE ARRIVEERT OP DE DEALER VLOER

HET UNIEKE EN MODIEUZE MODEL VAN HUSQVARNA MOTORCYCLES IS NU VERKRIJGBAAR.

SVARTPILEN 701 STYLE ARRIVEERT OP DE DEALER VLOER

Husqvarna Motorcycles is verheugd om de onmiddellijke beschikbaarheid van de SVARTPILEN 701 STYLE aan te kondigen - een speciale, flat-track geïnspireerde straatverkenner met een opvallend nieuw kleurenpalet en talrijke premium-upgrades. De SVARTPILEN 701 STYLE is nu beschikbaar bij het wereldwijde dealernetwerk van Husqvarna Motorcycles.


Een stijlvolle progressie van de SVARTPILEN 701, de SVARTPILEN 701 STYLE biedt een opwindende rij-ervaring samen met extra premium componenten en een uniek, visueel opvallend brons, zwart en zilverkleurenschema. Spaakwielen zijn een premium add-on, waardoor de fiets een stoere, tijdgebonden uitstraling heeft. CNC-gefreesde voetsteunen zorgen voor een extra vleugje kwaliteit en zorgen voor meer aandacht voor detail. Aan het stuur gemonteerde spiegels verlagen het visuele uiterlijk van de fiets en zorgen voor een iets 'gemener' uiterlijk. Aan de zijkanten van de brandstoftank worden aluminium badges toegevoegd om de high-end kleurstelling af te werken, en om bescherming toe te voegen.


De SVARTPILEN 701 STYLE is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor stijlbewuste motorliefhebbers en biedt uitstekende prestaties in alle rijomstandigheden. Hij is gebouwd rond een krachtige ééncilindermotor die een uitstekende prestatie biedt van 75 pk [vermogen] en 72,0 Nm [koppel]. Uitgerust met verstelbare WP-vering voor een doortastende handling, is een uitzonderlijk remvermogen gegarandeerd dankzij de combinatie van Brembo-remmen en de nieuwste Bosch ABS-technologie.


SVARTIPILEN 701 STYLE HIGHLIGHTS
=>Eenvoudig maar toch progressief ontwerp
=>Premium spaakwielen
=>CNC gefreesde voetsteunen en bar-end spiegels
=>De meest geavanceerde eencilindermotor op de markt (75 pk, 72 Nm, 692.7 cc)
=>Componenten en technologie van hoge kwaliteit als standaard
=>Up/down Easy Shift
=>Ride-by-wire gasbediening
=>Geavanceerde Bosch ABS- en Brembo-remmen
=>Volledig verstelbare WP-vering=>Slipper clutch
=>Premium LED-verlichting


SVARTPILEN 701 STYLE- en SVARTPILEN 701-rijders hebben de mogelijkheid hun motorfietsen verder te personaliseren met een speciaal aangepast assortiment originele onderdelen. Husqvarna Motorfietsen bieden ook een uitgebreid assortiment aan rijkleding en accessoires, ontworpen om te voldoen aan de stijl en behoeften van moderne motorrijders.


De SVARTPILEN 701 STYLE is verkrijgbaar bij de Husqvarna Motorcycles dealers, in gelimiteerde oplage bij geselecteerde landen. Voor alle details over prijs en beschikbaarheid, neem contact op met Husqvarna Motorcycles Nederland.

 

Husqvarna Motorcycles Nederland
Ursula Slotemaker
Marketing Manager
Ursula.slotemaker@husqvarna-motorcycles.com
Tel (gsm): 06 50 90 99 47


Sluisweg 20
6581 KA Malden
Tel (algemeen): (024) 343 72 20
www.husqvarna-motorcycles.com/nl


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
De Roo Campers
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
Auto Valk
MX Stage Nederland
Motorcross Aad
Moto Master