MX Limburg
Jamopa
Bihr
Ecooter
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Fobbe Campers
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Mino MX Parts

Pre-order nu de nieuwe 100 procent Armega crossbril bij MX Deals!

Bij MX Deals is nu de allernieuwste Armega crossbril van 100% te pre-orderen. Deze motorcrossbril is uitgerust met een super scherpe lens voor optimaal zicht en een uitgebreid gezichtsveld. Daarnaast beschikt de bril over een gemakkelijk lens verwisselsysteem en een vocht reguleringssysteem. De Armega MX bril van 100% is misschien wel de meest revolutionaire crossbril op dit moment. Lees snel verder!

Pre-order nu de nieuwe 100 procent Armega crossbril bij MX Deals!

Pre-order nu de 100% Crossbril Armega en sta als eerste met deze nieuwe crossbril achter het starthek!

Met de Armega 100% crossbril weet 100% misschien wel een van de beste crossbrillen op de markt te brengen. Het minimalistische frame zorgt voor een groot gezichtsveld, terwijl de lens snel te verwisselen is dankzij een gemakkelijk kliksysteem. Tevens beschikt de nieuwe Armega MX bril over een vocht management systeem. Vocht zoals zweet wordt gemakkelijk opgenomen door het gezichtsfoam en wordt gemakkelijk getransporteerd via het afvoer systeem. Dit afvoersysteem voert vocht doormiddel van luchtventilatie af naar buiten.

Voor slechts €104,95 beschik jij al over een 100% Armega Crossbril!

tech-armega-section-08-visual-01tech-armega-section-08-visual-03tech-armega-section-08-visual-05tech-armega-section-08-visual-04tech-armega-section-08-visual-02

Lenzen 100% Armega Motocrossbril

100% heeft voor de nieuwe Armega crossbril speciale HiPER lenzen ontwikkeld. Daarnaast zijn er ook Ultra-HD lenzen.

Ultra-HD Lenzen

Deze lenzen zijn gefabriceerd uit een gegoten impactbestendig polycarbonaat materiaal. Het resultaat is dat de lens optisch correct is en maximale bescherming biedt doordat de lens niet barst en impactbestendig is. Met de Ultra-HD lens van 100% ben jij voorzien van het helderste en meest nauwkeurige zicht op de baan!

HiPER Lenzen

De HiPER lenzen zijn een nieuwe ontwikkeling binnen de lenzen van 100%. Deze lens maakt onderscheid tussen de drie primaire kleuren; rood, groen en blauw. Wanneer deze kleuren elkaar overlappen gaat het menselijk zicht achteruit, daarom helpt de HiPER lens bij de overgangen van deze kleuren. Het resultaat is meer contrast en betere kleuren. Tevens kun jij met de HiPER lens gemakkelijker onderscheid maken tussen schaduwen.

standard-hiper-2

100% Armega Crossbrillen pre-orderen

De verwachte levering vanuit 100% staat nu rond 31-05-2019 en de interesse in de nieuwe bril is zeer groot! Stel jouw bestelling daarom nu veilig en pre-order de nieuwe 100% Armega bril bij MX-Deals!

 

Heb je nog vragen omtrent 100% Armega crossbrillen? Twijfel niet en stuur MX Deals een berichtje in de chat of neem contact met hen op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met persoonlijke service helpt MX-Deals je graag verder!

 

tech-armega-section-15-visual-xs

Video 100% Armega Crossbrillen


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
De Roo Campers
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Moto Master
MX Stage Nederland