MX Limburg
Ecooter
Jamopa
Ecooter
DWS Decals
Bihr

Advertenties

DWS
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Paez Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing

Een plan voor trainingsopbouw

Mariƫlle de Mol laat op haar website zien hoe je een plan kunt maken voor trainingsopbouw. Dit deelt ze met haar lezers vanuit haar eigen ervaring.

Een plan voor trainingsopbouw

Deze foto is van Ederswiler, de wedstrijd in Zwitserland waar Mariëlle vorig jaar aan heeft deelgenomen. Aan het einde van dit seizoen wil ze weer een wedstrijd in Zwitserland gaan rijden. Ze heeft ongeveer een maand geleden een prachtige zoon op de wereld gebracht. Ze maken het beide prima en Mariëlle kijkt er naar uit om zelf ook weer op de crossmotor te stappen. Plezier beleven aan het motorcrossen met het gezin staat nu voorop.

 

 

 

 

 

 Toch vindt ze het prettig om vanuit een plan te werken. Om zo goed mogelijk voorbereid straks aan de start te verschijnen heeft ze een plan gemaakt om haar conditie op te bouwen en haar motorcross techniek te verbeteren. Stapsgewijs volgt ze een checklist om stap voor stap weer fit te worden. 

Ben jij benieuwd hoe ze dit aanpakt? Kijk dan op haar website www.demol-mxtraining.nlJe kunt haar ook volgen op social media zoals facebookinstagram en Youtube


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
De Roo Campers
Motorcross Aad
Harmsen MX Service
Paashuis Motoren
Auto Valk
MX Stage Nederland