Jamopa
MX Limburg
Bihr
Ecooter
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
Mino MX Parts
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Fobbe Campers
Fred\'s MX Revisie

Gezocht, actieve motorcross trainers

Ben jij een actieve motorcross trainer, dan biedt Mariƫlle de Mol je een plekje aan op haar website. Ze schrijft regelmatig artikels over alles wat er bij de motorcross komt kijken.

Gezocht, actieve motorcross trainers

Aan Mariëlle wordt nog wel eens gevraagd of ze een motorcrosser met een probleem kan helpen. Ze kan daarin advies geven maar ze geeft zelf geen motorcross training meer. Ook is het lastig om een motorcross trainer te vinden als je er een zoekt. En dan is het nog maar de vraag, past die motorcross trainer ook bij de rijder. 

 

Mariëlle wil op haar website een pagina maken met alle actieve motorcross trainers in Nederland. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een e-mail te sturen en enkele vragen te beantwoorden. Ze vindt het belangrijk dat je op haar website kan zien wat een motorcross trainer heeft te heeft. Wat kan jij voor een motorcrosser betekenen? 

 

Ben je actief bezig met het geven van motorcross training of wil je actiever worden, stuur dan een e-mail naar marielle@demol-mxtraining.nl. Je ontvangt dan meer informatie. Mogelijk kan Mariëlle wat voor jou betekenen. Wil je bekijken wat Mariëlle verder allemaal doet, neem dan een kijkje op haar website.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
De Roo Campers
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland
Moto Master
Motorcross Aad
Paashuis Motoren
Auto Valk