4 Stroke
SJ Racing
Promax Racing
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
HK Suspension

Advertenties

BCS Racing
Carpus
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Eilers MX Racing

Podiumplaats voor Jorn Zoetekouw in ONK Enduro in Zelhem

Jorn Zoetekouw van JTX Racing is in de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Zelhem op het podium geeindigd in de E1 klasse.

Podiumplaats voor Jorn Zoetekouw in ONK Enduro in Zelhem

Het was een spannend gevecht tot aan de laatste proef maar Zoetekouw wist het gevecht in zijn voordeel te beslissen en eindigde als derde!

In verband met school kon Jorn de wedstrijd in Harfsen niet meedoen maar gelukkig kreeg hij het geregeld dat hij wel in Zelhem kon starten. In totaal stonden er drie ronden op het programma met daarin drie klassementsproeven. De proeven waren heel mooi met daarbij de crossbaan van Halle, stukken weiland en een gedeelte over het trialterrein van Zelhem.

Gelijk vanaf het begin af aan zaten de tijden dicht bij elkaar. In proef 3 zette hij in de eerste ronde de snelste tijd op de klok en deze was goed voor een zesde tijd in de scratch. Ondanks dat hij zich goed voelde, wist hij dat er nog ruimte was voor verbetering. Dit lukte in de tweede ronde en in proef 2 wist hij opnieuw de snelste tijd neer te zetten. Het was tot aan de laatste proef spannend of Jorn op het podium zou gaan finishen. Het verschil was bijzonder klein maar toch wist hij het gevecht in zijn voordeel te beslissen en eindigde op een mooie derde plaats.

De podiumplaats is een mooie manier om het seizoen af te sluiten. Jorn kijkt al uit naar volgend seizoen waarbij hij de overstap zal maken van de 125cc 2-takt machine naar de 250cc 2-takt. Jorn wil via deze weg al zijn sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat hij deze prachtig tak van sport kan bedrijven:

JTX RACING

TWIN AIR

ELECTROCROSS.NL

COLLABOR

24H SERIES

WM LOGISTICS

VUE ADVIES

MICON-IT

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
VdLaarRacing
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
Borduurstudio AN
Ovaa Motors