Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing
4 Stroke
SJ Racing

Advertenties

HMX Parts
Ozzo Racing
Carpus
Motorworkx
Gremmer Constructie
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Eilers MX Racing

Succes en tegenslag voor Justin Donck

Justin Donck heeft het afgelopen weekend succes en tegenslag gekend. Nadat hij op zaterdag in Ermelo wist te winnen kwam hij op zondag in de eerste manche van de CUP 125 in Halle bij de start ten val en belandde in het dranghek.

Succes en tegenslag voor Justin Donck

Dit betekende het einde van de wedstrijd voor Justin. In de tweede manche begon het weer steeds beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij als vijftiende afgevlagd werd.

Op zaterdag ging Justin van start in de openbeker / DMX cross in Ermelo. Hier wist hij met een tweede en een eerste plaats in de manches de dagzege te pakken. Vanaf daar reisde hij door naar Halle waar op zondag een wedstrijd om de CUP 125cc op het programma stond. Voor Justin was het de eerste keer dat hij in Halle reed en hierdoor moest hij in de training nog wat wennen aan de baan. Hij zette verschillende keren aan en kwam uiteindelijk uit op een negentiende tijd.

Gemotiveerd bereidde hij zich voor op de eerste manche. Helaas kreeg hij hierin gelijk een tegenslag te verwerken want nadat hij een goede start had genomen, raakte hij betrokken bij een valpartij en belandde in het dranghek. Voor Justin betekende dit helaas het einde van de wedstrijd.

Met een dikke elleboog wilde hij toch proberen te rijden in de tweede manche. Hij had er tijdens het rijden veel last van maar naarmate de wedstrijd vorderde wist hij toch verschillende rijders te passeren. Ook het rijden begon weer beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij de wedstrijd op karakter op een vijftiende plaats uit reed.

In het dagklassement legde Justin beslag op een negentiende plaats. Aankomend weekend zal hij starten in de volgende CUP 125 wedstrijd in Hellendoorn.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
Overveld Parts
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
JH MX Service